tisdag 13 februari 2018

Felsökning sanyo luftvärmepump

Dålig kylning med Sanyo värmepump. Kanske är inte värmepumpens placering optimal? Det kan också bero på att du har någon värmekälla igång i rummet eller så är det många personer i rummet.


Ta hjälp av vår felsökning för att upptäcka varför din luft- luftvärmepump krånglar. Små enkla knep, för att hitta problemet. Sanyo 123:a, Operation lampan växlar färg - avfrostning.

Inverterstyrd värmepump i splitutförande. Tips för energibesparing. Justering av luftflödesriktning. Drift utan fjärrkontroll. Felsökning luftvärmepump.


Vi rekommenderar dig att börja med nedan åtgärder. Ibland är det enkelt åtgärdat, ibland inte. Om ingen av dem fungerar för dig och din värmepump är du välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder service och felsökningar till konkurrenskraftiga .

Sanyo är uppköpt och införlivat i Panasonic och Sanyo finns inte kvar som varumärke för luftvärmepumpar och luftkonditionering. Efter att man gått igenom den självdiagnosterande funktionen, koppla ur kraftmatningen innan men. Eftersom Utomhusdelens styrenhet ( inverter) innehåller en stor elektrolytisk kondensator finns en potentionell farlig . Om det uppstår problem med din luftkonditionering behöver du kunna ange följande information. Modell och serienummer som finns på namnplåten nertill på kabinettet. Att serva din luft- luftvärmepump med jämna mellanrum är nödvändigt för en lång livslängd på din värmepump , men även för att kunna se om det är något som behöver åtgärdas.


Det händer dock att värmepumpen inte fungerar som det ska och du kan behöva beställa en felsökning. Värmepumparna blir allt bättre, med färre fel. Som ägare av en värmepump kan du göra en enklare felsökning , som kan avslöja de mest sannolika felen. Finns det några värmepumpsexperter här?


Har provat att bryta strömmen, men ingen skillna har även kollat att det finns spänning till utedelen . Det finns ju inga såna knappar att trycka. Står den på heat och auto på fläkten så förstår inte jag vad som kan vara fel. Men efter års tjat och stridigheter så erkänner de att den har väl inte fungerat riktigt som den ska.


Nu har vi en sanyo som funkar helt perfekt. Vad exakt har inte fungerat? Service Toshiba luftvärmepump , Service IVT luftvärmepump , Service Daikin luftvärmepump , Service Mitsubishi luftvärmepump , Service LG luftvärmepump , Service Fujitsu luftvärmepump , Service sverigepumpen luftvärmepump , Service Bosch luftvärmepump , Service Hitatshi luftvärmepump , Service Sanyo luftvärmepump.


Hur fungerar värmepumpens automatiska avfrostning?

Hur sker manuell avfrostning? GreenMatch ger råd och information på hur du som bäst tar hand om din värmepump i kylan. Läs mer hos oss på GreenMatch!


Det är en sanyo , tyvärr har jag inte modellnr på den. Purfärsk är den inte men inte ser den ut att vara lastgammal heller. Om den läcker, är det värt att laga? Har kikat på några som passar huset bra. Har en Sanyo värmepump i huset.


Vet inte när riktig service gjordes. Rengöring av kondensor och förångare, kolla trycket? Har SAP-KRV93EH, SAP-KRV123EH, detta är väl beteckningar . I listan till höger står ett antal felkoder med dess betydelse listade med schema för felsökning.


Information för vidare felsökning är INTE avsedd för allmänheten. Vi har eget reservdelslager för Panasonic Sanyo och Stiebel Eltron, men vi kan erbjuda reservdelar till de flesta fabrikaten på den svenska marknanden. För övriga modeller så är leveranstiden 3-arbetsdagar.


Vi lagerhåller reservdelar till följande modeller: Panasonic Luftvärmepumpar Panasonic CE9-LKE, NKE,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения