tisdag 6 februari 2018

Nibe skorsten

Vår skorsten är en helhetslösning – från skorstenshuv till anslutning av kamin. Här hittar du återförsäljare och butiker med våra skorstenar. Premodul skorstenar tillverkas i Småländska Markaryd och är ett varumärke inom börsnoterade NIBE -koncernen. För din säkerhets skull lämnar vi års garanti.


Hur ser det ut i ditt hus?

Med hjälp av skisserna kan du enkelt se vilken lösning som passar dig och räkna på hur mycket skorsten du behöver. Flerväggig systemskorsten av metall. Box 13 Skulptörvägen 10. Skorsten för eldstäder med effekt upp till 1kW.


En minst lika viktig del som valet av kamin är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna från din kamin. Du kan få din skorsten med fyrkantig huv i svart eller röd plåt eller rund huv i svart plåt, raka och vinklade skorstensrör samt välja mellan svarta, vita eller gråa rör för att skapa en inredningsdetalj av din .

Förtillverkad schaktskorsten med kanal av stål och mantel av plastbelagd förzinkad stål. Contura Premodul- skorsten från NIBE AB. H6-mått över 3mm mot pristillägg.


Vi har svaret på dina frågor om kaminer, kakelugnar, installationer och mer. Få inspiration och nyheter . Premodul ger idag största möjliga flexibilitet - du kan placera din braskamin nästan var du vill i huset och färgmatcha! OpenDocumentamp;m=mbme. Men vad kostar en skorsten ? Vi har ett 1-planshus, är det någon som vet vad en. Vinkelrökrör medföljer som stan- dard.


Olika höjder på skorstenen krävs beroende på dess utfö- rande. Dessutom kan ett antal yttre faktorer, exempelvis vind- och terrängförhållanden, närliggande byggnader med mera, påverka . Att hushålla med tillgångarna har alltid varit en självklarhet i Småland och därför är vår tillverkning modern, resurssnål och effektiv. Kvalitetstänkandet genomsyrar produktionens alla led i vår fabrik som är Europas största och mest moderna . Pannans rökgasspjäll får ej vara stängt p.

Undertrycket i pannans eldstad skall vara min. H= Mått från golv till tak utvändigt. H= Mått tak utvändigt till överkant skorsten. H= Mått golv till första tak invändigt.


A: Nockbeslag - 200mm, standardbeslag 2- mm. H- Från yttertak till överkant på skorstenen. H- Från golv till yttertak. H- Från golv till första tak invändigt. H3: Välj, Svart, Grå, Vit.


H1: Välj, Svart, Grå, Vit, Extern. H- Från kaminens baksida till centrum på skorsten. Om det är en ny keramisk panna skall det inte eldas nån plåt,bara veOm det blir tjära i ved magasinet det helt korrekt ,har du tjära i skorsten så se över bränsle och inställningar. Sen finns det bruksanvisningar till det mesta. Ta och läs igenom den till din panna så hittar du kanske roliga å nyttiga tipps.


Pannan levereras med ett vinkelrökrör för an- slutning bakät. Rakt rökrör för anslutning uppät finns som tillbehör. Rökkanalen bör besiktigas före installation. Ehar rökrörsanslutning uppåt alternativt bakåt.


I Eär det pellets- och veddriften som i första hand be- stämmer skorstenens utförande. Oljedriften klaras normalt med en jämförelsevis enklare skorsten. Beroende på bränsleslag och skorstenens utförande krävs olika höjder.


Här säljer vi reservdelar till pannan Alpha Combi från Nibe. SysteKitchen Design Collection. Komplet skorstenskit i hvid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения