fredag 16 februari 2018

Väggventil

Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. Klassisk ventil för väggmontage. Avsedd för kontinuerlig ventilation av bostäder. Försedd med filter och kraftig kondensisolering.


Termostatstyrd ventil för väggmontage. Vi säljer väggventiler med en mycket komfortabel spridningsbild framtagen för villaventilation.

Köp väggventil till huset hos Soliduct. Köp ventiler billigt på nätet hos ventilation. Väggventil Fresh till riktigt lågt pris på nätet. Stort sortiment av väggventiler.


Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Fresh TL-F en unik väggventil med en kondensskyddande utformning som ger en mycket komfortabel spridningsbild.

Luftmängden regleras med ett steglöst precisionsspjäll som manövreras av ett skjutreglage under kåpan. Friskluftsventil, komplett med väggenomföring, med en unik kondensskyddande utformning som ger en mycket komfortabel luftspridning. Lämpar sig utmärkt även vid golvvärme. Kondensskyddande konstruktion.


Fresh 1Thermo styrs kontinuerligt av utetemperaturen, så att ventilen automatiskt stänger vid sjunkande temperatur och öppnar i takt med att utetemperaturen stiger. Den inbyggda termostaten reglerar ventilens öppning så att den . Steglöst inställbar friskluftsventil med kondensskydd. Komplett med väggenomföring.


Med backventil Utdragbar 3- 4mm (förkortningsbar). För kontinuerlig ventilation av bostäder. Spjäll för steglös inställning av flödet som också kan stängas helt. Ljudreduktion: 4mm väggenomföring Dn,e,w.


Hyllplats: - Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. Reglerbar innerdel med spjällfunktion. Fast utvändigt galler, ø1mm. Skall i tillbyggnaden ha två ventiler (fresh 90).


Vad skall man tänka på vid placeringen?

Uppvärmningen är elelement. Bullerdämpande friskluftsventil med en unik kondensskyddande utformning som ger en mycket komfortabel luftspridning. Ventilen har en kraftig kondensisolering, stormsäkring och standardfilter. Stormsäkringen som är ett överventilationsskydd förhindrar energiförlust vid vindpåverkan.


Shoppa INSEKTSFILTER VÄGGVENTIL till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist. Handla INSEKTSFILTER VÄGGVENTIL till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения