torsdag 8 februari 2018

Spiskassett keddy

Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. SÄNKER DINA VÄRMEKOSTNADER.


De flesta öppna spisar har en verkningsgrad på mellan 5-procent. Med en Keddy spiskassett kan du väcka nytt liv i din öppna spis och samtidigt förvandla den till en säker och effektiv värmekälla för hela huset. Eventuellt mellanrum mellan spiskassetten och eldstadens kant kan lätt fyllas med hjälp av ett .

Kassetterna finns i fyra olika utföranden, med en eller två dörrar och stora rutor av värmetåligt . Då är det lätt att låta tankarna vandra mot sydligare breddgrader och skruva upp inne temperaturen, med en föga angenäm men nog så matchande elräkning till följd. Ta istället tillfället i akt att med gott samvete vrida upp såväl värme som mysfaktor med en effektiv murspis, kakelugn, braskamin eller spiskassett från Keddy. Tack för Ert val av spiskassett ! Förvärmd förbränningsluft.


Gjutjärn för lång livslängd. Inmurningsram (vid frimurning). Keddy älskar det här landet - trots klimatet.


Och de fortsätter att tillverka sina eldstäder i gjutjärn även fast att det finns enklare sätt.

De gör helt enkelt kassetter för nordiska vintrar. Varje spiskassett som lämnar deras fabrik är ett genuint hantverk med gjutjärn som viktigaste beståndsdel, designad för att värma dig genom hela . Sveriges mest sålda spiskassett kommer från Keddy. Nytillskottet i Keddys kassettserie är modell 1och 2med plan lucka. Detta innebär att Keddys. Ett bra sätt att förbättra en öppen spis är att montera en spiskassett , vilket gör eldandet effektivare, bekvämare och säkrare.


På Brashuset kan du se flera olika sorter. Kärt barn har många namn, så de kallas också spisinsatser, kassetter, spiskassettert, värmekassetter, superkassetter, braskassetter, brasinsatrs eller insatser. En insats eller kassett från Keddy sparar mycket energi. Vi säljer och monterar Keddy kaminer i Umeå och hela Västerbotten. Vad sägs om att spara pengar varje gång du tänder en brasa?


Häng på världens mysigaste eluppror och uppgradera din öppna spis med en spiskassett. Vi har i vårt snart blivande hus en öppen spis. Jag funderar på att installera en kassett för att få lite verklig effekt av eldningen och inte bara. Tagen - Keddy öppenspisinsats gjutjärn.


Finns några anslutningstör. Elpriserna är som högst när efterfrågan är störst. Till exempel på vintern, när du även har ett stort behov av värme.


En film från Keddy om hur du eldar i din eldstad på bästa sätt.

Hos Brasvärmegruppen hittar du kaminer av högsta kvalitet. Vi utför all installation från eldstad till skorsten. Välkommen in i våra butiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения