måndag 12 februari 2018

Airtrim värmeväxlare

Glöm inte att klä dig varmt på resten av kroppen. Vid inandning värms luften i filtret och skyddar på så sätt luftvägarna mot kylan. Finner du inte svaret på din fråga?


Maila gärna oss via vårt . Plus: ger värme och inte minst även en extremt kraftig höjd luftfuktighet.

Luften du andas in genom filtret värms och . Minus: minskar syreupptagningen vilket iof kan regleras med val av filter. Kommentar: Drar man hårt så läcker den inte, väldigt smidigt att man på några sek kan byta filter och på så sätt anpassa värme och luftflöde efter temp. Har du trötnat på att vara . Filtren blir fuktiga vid kontinuerlig användning, därför . Letro Sport är specialiserade på utrustning för orientering och multisport.


Har i och för sig inte jämfört med andra produkter och det behovet har aldrig uppstått eftersom det funkar så bra med denna artikel för mig.

Minus Efter ett tag droppar det oundvikligen slem och kondens ut ur Lungplusen. Masken var lite för stor för mitt ansikte vilket gör att jag har svårt att bedöma funktionen riktigt. Plus Gör antagligen sitt jobb.


Racingfiltret är monterat i andningsmasken vid leverans. Ett sportfilter följer med löst och är mycket enkelt att byta. Kör med den bräckliga värmeväxlaren airtrim för att skona mina luftvägar. Vid Djursholms Ösby vräker mina brutala lungor på med en hostning så hela filtret flyger ur hållaren. Ger en rätt tjusig serpentineffekt när den vecklar ut sig i luften.


När jag plockar upp delarna så är det en som . Andningsmasken är tillverkad av formgjuten skumplast som täcker både mun och näsa. Paketet innehöll en ny mask och flera filter. Airtrim med st astmafilter.


En munburen fukt- och värmeväxlare för idrottare och astmatiker som används i förebyggande syfte – Jag har själv provat och den fungerar bra,. Det ser lite roligt ut mitt gristryne. Folk tittar en extra gång när jag passerar.

Det blir lite snorigt men grunkan i ansiktet är det bästa jag har när det är kallt. Väl värd de hundralappar den kostade när jag köpte den för nåt år sedan. Uttrycket det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder är uttjatat men möjligtvis sant. Vad som dessutom är sant att det inte bara är kläderna man bör ta i beaktande när det är kallt ute, utan även kroppens påverkan på den kalla inandningsluften.


Våra luftvägar irriteras och våra slemhinnor torkas ut av kall . Då jag de senaste vintrarna dragits med långdragna förkylningar som även lett till luftrörskatarr, lunginflammation och problem med bihålorna har jag använt astmamediciner som Bricanyl och Pulmicort dagligen för att avlasta luftvägarna. Dock har ju problemen återkommit så inte ens . Detta paket innehåller en svart mask och tre stycken astmafilter. Jag lottar ut den här varan nu till någon lycklig och väl .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения