tisdag 20 februari 2018

Bufferttank värmepump

Med en bufferttank kan du spara mer med en värmepump. Hjälper värmepumpen att samarbeta med husets värmesystem. Behövs en volymtank (typ UKV) vid interverterstyrd pump och. Värmepump direkt på return från golvvärme?


Vill du kunna kombinera värmepumpen med alternativa värmekällor, exempelvis solpaneler?

Då är Extender helt rätt. Den förvärmer även tappvattnet innan det når värmepumpen, vilket resulterar i en ökad volym och tillgängligt varmvatten till en lägre kostnad. UPS 1utjämningskärl för installation under marknivå. SH elpatron med utvändig gänga.


EBH flänsmonterad elpatron. Tanken ger både varmvatten via slingor och fungerar som bufferttank för. Fick ett tips av en ivt kille att om jag har golvvärme på två plan i huset så ska man ha en arbetstank (100l) efter värmepumpen på så vis får jag en bättre reglering av värmen i mina två plan.

G-Energy PW bufferttank passar för tappvarmvattnets föruppvärmning samt som uppvärmningssystemens bufferttank. G-Energy Coil utrustad med slingor passar parallellt med värmepump för uppvärmning av tappvarmvatten. Gebwell Combi är en komplett helhet för återvinning av frånluftsvärme.


Vill du avvakta med denna komplettering är det inga problem - allting ligger redo att aktiveras den dag du känner att det är dags. Det du då behöver komplettera med är en bufferttank. Thermias unika reglersystem ser till att kombinationen med värmepump och alternativ energikälla optimeras maximalt, vilket ger en minimal.


Ventilationsvärmeväxlaren styrs då enkelt via värmepumpen. Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över energiförbrukningen och . Växling mellan uppvärmningsform, värmepump eller vedpanna, sker auto- matiskt då styrningen i VVM 3hanterar detta. Säker och enkel installation. Extra bufferttank för värmesystemet behövs inte eftersom VVM 3har full kontroll över värmepump och värmesystem. Ackumulatortankar i oppar, rostfritt och emalj till din värmepump ! Varför skall jag ha bufferttank till min fastbränslepanna eller värmepump ? Den är idealisk för att utöka system med liten vattenvolym och samtidigt minimera energiförluster.


Panasonics helt nya 50L bufferttank finns nu på marknaden.

Ny styrning med färgdisplay och USB-port. Installationshjälp med steg-för-steg guide genom uppstartsprocessen. Automatisk inställning av flöde över värmepump och värmesystem. Bufferttankar används tillsammans med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения