fredag 16 februari 2018

Vedeldad spis

Den absolut godaste maten är den som tillagas på en vedeldad spis i gjutjärn. Spraket och värmen från en vedeldad köksspis ger en härlig frukost stämning. Dofterna från grytan, ett långkok på spisen, är även för många en njutning.


Med en vedspis i köket blir du oberoende. Går dina tankar kring värme och el ?

Funderar du på trygga alternativ? En vedeldad spis är ett både billigt och. Vedspis i gammaldags stil eller en modern vedeldad spis - Byt nu! Oavsett om du har en vedspis sedan tidigare som inte längre fungerar eller vill installera en i ditt kök för att få en vacker möbel med flera funktioner så kan du hitta den perfekta modellen här hos oss.


Att köpa en vedspis är även ofta en god investering för . Viking vedeldad spis i tidlös design. Sveriges mest sålda smalspis är uppdaterad!

Den moderna eldstaden, där . Vi renoverar även antika vedspisar och kaminer med års garanti. JDE 3är det senaste tillskottet i vårt sortiment. Modern eldstad där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i . Modern högereldad vedeldad köksspis med två plattor och ugn.


Det här är en gammaldags vedspis på modernt vis. Plattor, spistopp, ugnslucka, eldstadslucka och renslucka är i gjutjärn är innefattade i en yttermantel av vitlackerad stålplåt. Förbränningsluften leds till förbränningskammaren under luckan genom en separat . För att beställa denna spis , vänligen kontakta en utav våra återförsäljare. Hitta din närmsta återförsäljare här!


Hos oss kan du köpa vedeldad köksspis. Vi har marknadens mest prisvärda produkter. Kontakta oss för mer information.


Vi erbjuder vedspisar i flera olika modeller, som t. Många kommer ihåg den från våra. Så vilken vedspis du än väljer så får du en spis som du kommer att älska.

Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Det är återigen populärt att sätta in köksspisar även i nytillverkade hus. Vedeldad - spis -för-ute-rummet. Varukorgen: produkter - kr.


Finns det något sätt att sprida värmen vidare i rummet bredvid. Spisen står i direkt anslutning till det andra rummet men når ändå inte dit. Har provat med en värmedriven fläkt som man . Typ : fråga , med övre ugn.


Material (s) : 4mm stål struktur, gjutjärn (dörr och galler askkopp) Nominell värmeeffekt : 9kW. Prestanda : Rekommenderade maximala uppvärmning voly2m3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения