onsdag 7 februari 2018

Takfläkt design

Ny design med den senaste tekniken. Extremt tystgående och energisnål (3-33W) motor. RPM), reversibel i alla lägen. Bladen är aerodynamiskt utformade i formpressad plywood.


Designad fjärrkontroll ingår. Takfläktar är något som kanske inte är det fagraste i ett hem men kan mycket väl vara det viktigaste!

Vid rätt val av takfläkt och placering så kan nyttan bli enorm en varm sommardag eller för den delen en kall vinterdag. Alla våra takfläktar är nämligen reversibla, detta innebär att man kan ställa in om fläkten ska trycka ner. Köp takfläktar med belysning online Lamp24.


TEXA DESIGN Fenix Vit 132CM Takfläkt Fenix är en snygg och effektiv takfläkt som har sex olika hastigheter och fläkten är även reversibel med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Höjd 28cm Diameter 132cm Effekt max 32. TEXA DESIGN Fenix Brun 132CM Takfläkt Fenix är en snygg och effektiv takfläkt som har sex olika hastigheter och fläkten är även reversibel med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen.


TEXA DESIGN Orion 132CM Vit Takfläkt Taklfäkt med tre olika hastigheter som även är reverserbar med hjälp av en knapp på fläkten. Lamporna kan du plocka bort om du inte vill ha dem på fläkten. Jämför priser och läs recensioner på Fläktar.

Välkommen till PriceRunner! Vårt köpskydd garanterar dig en. TFC - En takfläkt i Skandinavisk design.


TFC är en takfläkt med Skandinavisk design avsedd för bostadshus och kommersiella fastigheter. Den har energieffektiva EC-fläktar som även kan utrustas med behovsstyrning. Tystgående takfläkt med belysning (1xE14), hastigheter, avtagbar belysning, täcklock ingår. Reversibel - för användning även under den kalla årstiden för att pressa ner den varma luften från taket.


Vit motor, vändbara blad i vitt resp, ljust trä Höjd: 20cm utan stång och belysning, 35cm med stå. Den eleganta grå färgade bostäder i kombination med de vita roterbart blad framhäver verkligen sin charm, att göra detta moderna . En strilen design på takfläkt , som är extremt tystgåeende och energisnål 3-33W motor. Och sex stycken hastigheter som man kan reglera med den meddföljande fjärrkontrollen. Ljuskälla: 1x40W Sockel: EMått (BxØ): 900x2mm.


Takfläkt med en modern industriell design säljes i mycket bra skick. Fenix takfläkt är otroligt tystgående, energisnål och effektiv med olika hastigheter. Perfekt på sommaren när man vill ha svalt eller på vintern för att sprida värmen jämt i huset.


Fläkten skickas ej utan avhämtas i Vasastan. Reglera hastigheten smidigt med den designade fjärrkontrollen som medföljer. Går att pendla, max graders .

Takfläkten Cetus från TEXA är en ergonomiskt utformad och elegant takfläkt med en extremt tyst motor. Du styr enkelt fläkten som har sex olika hastigheter med den medföljande fjärrkontrollen. Dessutom är fläkten konstruerad så att bladen kan snurras mo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения