torsdag 15 februari 2018

Danfoss shuntautomatik

Komplett med shuntmotor, reglercentral, utegivare, framledningsgivare, 24V nätadapter med transformator och stickpropp samt komplett monteringssats. Vi är världsledande inom dedikerade drivenheter. Våra drivenheter är oberoende av motortillverkare och kan anpassas efter alla motortekniker. Vårt utbud omfattar spiral-, radial- och kolvkompressorer, kondensoraggregat och växelriktarlösningar.


ECL C-1VILLAPAKET DANFOSS SHUNTAUTOMATIK 24V.

Tillåten att installeras av person utan elbehörighet. ECL Comfort regulatorn är utvecklad av Danfoss för automatisk styrning av temperaturen i värmesystem. Säsongsväxlingar och variationer i utetemperaturen tas om hand av reglersystemet. Lägre temperatur och lägre energiförbrukning under sparperioder sänker kostnaderna. Temperaturinställningarna säkerställer god . Välkommen till Din VVS-Butik!


Här hittar du alla våra reglersystem.

Se även våra andra produkter inom värme. Display med bakgrundsbelysning. Jag har en Perifal Solo kopplad till en acktank på kbm och Danfoss shuntautomatik med utomhustempgivare. Bästa -smartaste shuntreglering Beiträge 2. ECL Comfort 1kan användas som väderkompensator med utegivare ELLER som en rumsregulator med en enkel . Med den enklaste inställningen får man en.


Utförande, med shuntautomatik. Tillverkarens produktsida, - . LK SmartComfort 1RT-RF. LK Rumstemperaturenhet SC-W. LK Monteringssats SC, Danfoss. Framledningsgivare saknas (Pt-100).


Jag har totalt åtta LC- termostater fördelat på två våningsplan. Bottenvåningen kör jag samma temperaturzon i HC2. Har det någon betydelse om jag har termometrar i rummen eller inte, har de någon påverkan på hur ventilerna justeras?

Sveriges största förhandlare på nätet! ECL 1eller liknande är det bra eller vad ska man ha? Nä kanske det, men för mig är poängen är att shuntautomatik med rumsgivare gör det dels väldigt lätt att hålla en given temperatur och framförallt lätt att natt-sänka, dagsänka under arbetsvecka, och så vidare.


Värmeväxlare (varmvatten). Villaväxlare kW Danfoss PM. Redan Varmvattenregulator. Es fehlt: shuntautomatik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения