onsdag 28 februari 2018

Stos till kamin

Oval-rund stos Ø105mm inre diameter WS-ors-105. Vi ser alltid till att ni kan hitta rökrör som passar just er spis och kamin. Vi har både övergångar, stålrör och gjutjärnsrör. Komplettera din braskamin med ett bra rökrör av hög kvalitet.


Våra rör finns i en rad olika utförande och av rad olika produkter som ger dig möjlighet att plocka ihop ett system som passar dina behov.

Här hittar du bra tips, värt att veta och beskrivning om hur du installerar och monterar en braskamin och en rökstos i en skorsten. Inmurningsstos Husqvarna . Jag ska montera en inmurnings stos i min murade skorsten och undrar om någon har koll på om det är noga att själva stotsen ska vara lika lång som. Flexibelt rökrör mellan kamin o skorsten! Varumärke, Kaminexperten. Produkten är lagd i varukorgen!


Jämför med andra toppsäljare. Passar samtliga våra kaminer och .

Namn, EMALJ STOS 1SVART. Enkel och lätt, löstagbara ben för enkel transport o förvaring. Stabil och effektiv plåtkamin. Hjälper dig att göra tändved till alla sorters brasor.


Välkommen till Contura-familjen! Vi hoppas att du kommer att få mycket glädje av din nya kamin. Som nybliven ägare till en kamin från Contura har du försäkrat dig om en kamin med tidlös design och lång livslängd. Contura har också en förbränning som är både miljövänlig och effektiv för bästa . Behåll kaminen i paketet så länge du tänker flytta runt på den. Börja med att skära ut en bit av emballaget så att du ser var glasluckan sitter.


Medan toppen är avlyft monterar vi en stos med samma diameter som rören. Rökstosen skruvas fast med . VIDEO: Innan rören anpassas borstas hålet rent och skorstenens tjocklek mäts upp. Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m. Kontakta Skorstenfejarmästaren för en besiktning.


Gör monte- ringen i den ordning som siffrorna visar. Använd tätningsmassa mellan stos och kamin.

Det finns tre luftflöden. Bertrams rör kan inte användas som en självständig skorsten. Eldfast tätgarn eller tättmassa används för tätning vid anslutningsrör och kamin samt stos.


Utöver den två meter långa tätningslisten (tillverkad av glasfiber) ingår även värmetåligt lim och skyddshandskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения