torsdag 8 februari 2018

Dräneringstråg för luftvärmepump

Kärlet leder bort avfrostningsvatten som rinner ur utedelen när värmepumpen avfrostar. På så sätt skyddas husets grund och fasad. I normala fall är vattnet inget problem - det försvinner ner i jorden. Men när temperaturen faller under noll fryser kondensvattnet till is och kan bilda såväl istappar som små isberg under värmepumpen.


Lösningen ligger i att få bort vattnet från . Smidigt dräneringstråg med inbyggd värmekabel för kondensvatten.

Led bort fukt från värmepumpen och huset, som annars kan gå ner i husgrunden! Tre olika alternativ för dräneringsslang. Med hjälp utav smarta tillbehör kan du anpassa din luft- luftvärmepump , så att du får det där lilla extra. Här hittar du tipsen, om hur du kan optimera din luft- luftvärmepump. Med hjälp utav ett dräneringstråg samlas vattnet upp och du kan leda bort det, så att det inte samlas is under värmepumpen.


Med meter dräneringsslang. En luftvärmepump kan ge mycket avfrostningsvatten. Rinner det mycket vatten från din luftvärmepump ? En säkrare lösning är ett dräneringstråg.

I dräneringstråget finns en värmekabel, som ser till att kondensvattnet inte fryser på. Sedan kan du leda vattnet bort från värmepumpens. Alltid snabb leverans - Klimatshoppen. Heltäckande lösning - dräneringstråg.


Det finns också speciella dräneringstråg , som är utvecklade just för luftvärmepumpar. Dräneringstråg , droppskål till luft luft värmepumpar, med inbyggd värmeslinga. Vattnet avleds enkelt till en lämplig plats. När du installerar din värmepump är det därför viktigt att också planera för dränering av värmepumpen. Ett dräneringstråg eller en dräneringspump är självklara tillbehör till din värmepump.


Det löser problemet med spillvatten och ger dig en trygg installation. Här finner du färdiga lösningar för att enkelt och effektivt ta hand . Har letat men inte funnit något alternativ, bara bita i det sura äpplet eller tillverka själv. Raffen här på forumet har gjort en bra how-to-do guide.


Fjärrvärme (Danfoss ECL 110) och 2st Mitsubishi FHluftvärmepumpar , . Värmekabel dräneringstråg 5. Fungerar eluppvärmda dräneringstråg ? Uppsamling avfrostningsvatten 17. Under vintertid brukar kondensvatten från värmepumpen frysa och kan ibland frysa på olämpliga platser.

Med ett dräneringstråg kan du enkelt lösa detta problem. Med detta smidiga dräneringstråg leds vatten och fukt bort från värmepump och . Testat för utetemperaturer ned till - 34°C. Nu har vi utvecklat nästa generations dräneringstråg med uppvärmning.


Plasttråget är dubbelbottnat med inbyggd värmematta monterat i en speciell metallfolie bag, för bästa värmespridning. Den speciella plasten är UV beständig, värmetålig och även stöttålig vid mycket låga temperaturer (-grader). Extremt effektiv inverterpump som är lämplig för utrymmen upp till 1m².


Utomhusdelen ger bra värme även vid utomhustemperaturer ned till -°C och är utrustad med värmeslinga samt behovsstyrd avfrostning, vilket gör pumpen till ett bra val i nordiskt klimat. Ska installeras av behörig kyltekniker. På BAUHAUS finner du luftvärmepumpar från kända varumärken som Panasonic. Komplettera din befintliga värmelösning med en luftvärmepump ! Vad är ett dräneringstråg och vad ska du ha det till? Vilken typ av dräneringstråg är bäst?


Vattentät trågvärmare för montage på medföljande dräneringstråg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения