torsdag 8 februari 2018

Värmare uterum

En gasolkamin kan vara ett annat bra alternativ för dig som vill värma upp uterummet snabbt. I gasdrivna värmare finns en standard-gastub, en gaslåga som värmer luften . Michael Bergenstjerna, en av personerna bakom sajten Alltomuterum. Att skaffa uteruGuiden du letar efter”, tycker att man helst ska tänka på hur man ska värma upp sitt uterum innan man bygger det.


Det hänger ihop med hur man isolerar uterummet. Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare.

Välj bland golv-, bord- och takmodeller. Den är även bra för dig som brukar frysa lite extra om fötterna. Den konformade pelaren är både robust och smidig, och du flyttar den enkelt till den plats där du vill ha den i ditt uterum. Med infravärme blir altanen och uterummet användbart mycket längre på säsongen och även under svala kvällar på sommaren. Stående värmare med svepande rör.


Vi har precis byggt ett uterum som är isolerat så man ska kunna vara i det in på hösten och tidig vår. Men vi märkte igår att det allt blir lite kallt när tempen ute går ner till grader. Så vi skulle behöva köpa någon värmare.

Jag har kollat lite på infravärmare som står på en pelare som finns på alla . Infravärme i uterum - tips? Gasoldrivna värmare bör inte användas i täta och oventilerade uterum , då förbränningen kräver mycket syre. Fotogenvärmare kan vara ett fullgott och billigt alternativ till en mindre gasolvärmare.


Exempel på varumärken: Landmann, Heatflame, . Använd Silverline Comfort Heating system på din altan, båt eller varför inte balkong eller uterum. Silverlines värmare kan du använda enskilt eller tillsammans med flera värmeenheter – den värmer dig där du är. Tänk miljösmart – värm den plats där du befinner dig istället för hela hemmet och ta sedan med dig värmarna . Dessa ska dock enbart användas utomhus, inte i uterum.


Det gäller även golvmodellerna. Förr var det mest restauranger som bekostade den här typen av effektiva värmare åt sina kunder, då gasoldrivna värmare var dyra i inköp. Idag är prisläget ett helt annat, och konkurrensen mellan märkena om privatkunderna är stor. Har en liten tillställning i sommarhuset nu till helgen och tänkte vi skulle vara i det inglasade uterummet. Problemet är att temperaturen sjunkit lite väl mycket de senaste dagarna och firman som ska sätta in infravärmen kommer inte förräns nästa vecka.


Finns det ngt smidigt sätt att lösa detta? Terrassvärmare - värm terrassen eller balkongen. Gemensamt för alla dessa enheter är att de används för att värma små utomhusutrymmen (så som terrassen eller balkongen). Vi på Willab Garden vill erbjuda dig ett brett och prisvärt sortiment av kvalitetsprodukter inom växthus, uterum , pool och annat som hjälper dig att skapa ditt favoritrum .

Lämpliga värmestrålare är produkter med hög elementtemperatur. Inglasade uterum ökar möjligheterna till att få en behaglig värme eftersom vindpåkänningen elimineras, men det kan ändå kännas kallt. Saknas isolering helt bör värmestrålare med hög yttemperatur användas. Värmer föremål direkt utan att värma upp luften i miljön vilket undviker energislöseri.


Stänksäkerhetsklass (kapslingsförmåga) IP24. För inom- och utomhusbruk. Halogenterrassvärmaren har en unik fyrkantig design och levereras med en fjärrkontroll som du kan använda . Men inte vill man gå in för det blir kallt!


Värmare för kyliga kvällar. Man vill ju vara på sin ombonade uteplats så länge det bara går, sommaren är ju så kort så det gäller att nyttja den fullt ut. Vi har flera olika alternativ för att förlänga . Helgbutikens stora utbud av värmare innefattar såväl terrassvärmare, gasolvärmare och gasolkamin, lika väl som elektrisk värmare som fäst på vägg, tak eller parasoll. Zero glare värmare är konstruerade för utrymme där ljuset från konventionella kortvågspaneler är distraherande med sitt oranga ljus. Zero Glare infraröda värmare använder en medelvågsvärme.


Rejäl pjäs i form av gasolvärmare för uterummet. Kromat utförande, tre effektnivåer. Rörelement av rostfritt stål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения