måndag 5 februari 2018

Rör vvs

Hela Rinkaby Rörs verksamhet genomsyras av kvalite och välkända fabrikat. Vi erbjuder ett brett sortiment inom vvs såsom rör och pumpar. För snygg, smidig och minimalistisk klamring av rör i bl.


Gummiklädd rörklammer för infästning av bl. PEX- rör , kablar och slangar.

Användbart för VVS , trädgår bil, båt och mycket mer. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité. VVS - Rör AB - Ett av Sveriges hetaste VVS -företag, auktoriserade. Våra verksamhetsområden är installation, industri och service. Här finner du även alla koppling.


Herberts Rör i Stenungsund är en välsorterad VVS -butik med över år i branschen. Vi har allt du behöver inom VVS och badrumsrenovering.

Våra rörmokare hjälper till med installationen - säkert och professionellt. Svärtinge Rör är ett entreprenadföretag som utför VVS -arbeten, VVS - installationer och värmepumpservice åt fastighetsägare, byggföretag och industrier. Låt inte vattenläckan bli ett faktum, utan se till att fixa dåliga rör i god tid. Se också över elen i ett äldre hus.


Så här vet du vad som behöver göras. VVS -teknik är specialister på service, installation och underhåll inom VVS. Vi levererar lösningar för privat- såväl som företagskunder – men vårt erbjudande är detsamma oavsett kundgrupp. Vi lägger ner vår själ i vårt arbete och gör allt noggrant och långsiktigt.


Högt ställda krav på kvalitet är vår vardag, och att tillgodose . Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 1miljoner. Vår kundkrets är både privatpersoner, små och stora företag. Allt från mindre VVS -installationer till större jobb, renovering av badrum och nybyggnation.


Välutrustade servicebilar. Vårt motto: det SKA bara fungera.

Välkommen att kontakta oss för mer information! Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, m. Med Comfort Färdigt Badrum ansvarar vi för hela din ombyggna från första skiss tillfärdig installation. Professionellt, i tid och enligt fast offert.


Tillsammans med SOS Barnbyar hjälper Comfort utsatta barn att få tillgång till rent vatten. Peter Oskarsson, VVS -montör på Oskarsson VVS i småländska Nybro, är veckans videovinnare med filmen Rörliga rör på ICA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения