fredag 9 februari 2018

Plättpanna gjutjärn

Detta ger produkterna en fin svar. En användbar plättpanna med trähandtag och plats för sju plättar. PLÄTTPANNA gjutjärn cm.


Naturligt non-stick skyd fritt från otrevliga plastgaser som finns i vissa belagda pannor. Några av fördelarna med inbränt gjutjärn: god och jämn värmefördelning, riktigt bra stekyta, endast naturliga råvaror och därav återvinningsbar, och inte minst den lång livstide.

Otroligt bra plättlagg -Outslitl. Pannorna och grytorna har en bra jämn värmefördelning, riktigt fin stekyta och fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Det är svensktillverkade hantverk som har en lång livslängd.


Bara garantin är på hela år. Observera att plättarna i denna plättpanna blir förhållandevis små då den totala diametern på pannan är 23cm. Den låga kanten gör att man enekelt kommer åt och kan vända plättpanna.


Natural non-stick skyd och samtidigt ger detta järnet en djup svart naturlig färg. Pannan är förbehandlad med kravmärkt rapsolja vilket ger ett s.

Gjutjärn har otroligt bra värmeledningsförmåga . Carl Victor plättpanna gjutjärn är optimal för induktionsspis och funkar dessutom på alla andra typer av hällar. Fri från PTFE, PFOA och andra kemikalier. Vi är det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som producerar hushållsprodukter i gjutjärn. Stekpannorna i gjutjärn . De ger ett professionellt resultat och blir vackrare ju mer de används.


Den perfekta plättpannan för dem som älskar plättar! Denna panna har hål fördelat på plättpannans diameter på cm. Den är tillverkad av gjutjärn och är fungerande på alla typer av värmekällor, inklusive induktion.


Svensktillverkad plättpanna i gjutjärn av högsta kvalitet, formgiven av Sigurd Persson. Plättpanna gjutjärn Ronneby Maestro 25cm med rostfritt skaft. Med denna panna behöver du inte använda mycket fett eftersom den redan är inbränd i rapsolja. Du får ett proffsigt stekresultat och pannan blir vackrare för . Inklusive moms: 29kr.


Produkten finns inte i lager. Krog ges ut av restaurangbranschens främsta leverantörer.

Vi håller koll på vad som händer i branschen, hur de främsta . Se mer köksutrustning hos Menigo Foodservice här. Framställd i äkta gjutjärn. Lämpliga för moderna spisar med hällar i glaskeramik samt traditionella spisar. Fin plättpanna från Gense i gjutjärn.


Mättar snabbt och enkelt barnens magar. Beskrivning Recensioner (0). Rostfritt värmeventilerat skaft. Förinstekt med svensk KRAV-märkt rapsolja. Bottenmått på undersidan Ø2cm.


Det finns inga recensioner för denna produkt. Fungerar på alla typer av spisar och hällar, inkl. Grytan är grundinstekt med svensk KRAV- märkt rapsolja.


Rengör grytan med hett vatten och diskbor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения