onsdag 14 februari 2018

Billiga insatser till öppen spis

Braskamin, Spisinsats Glas Kräver skorsten Vägganpassad Rördimension 1mm, Spiskassett, Öppen spis. En insats med sidoglas, tillverkad helt i gjutjärn för din öppna spis. Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss!


Kassetten eller insatsen kan vara tillverkad i stål, gjutjärn eller en kombination av dessa material.

En spiskassett är en mindre spisinsats som kan installeras i en befintlig öppen spis eller kakelugn. Kassetten ger dig möjlighet att effektivisera uppvärmningen på ett billigt sätt – de är dessutom ofta enkla att montera och ger dig bra kontroll över förbränningen. Byggmax – köp billigt och bra byggmaterial inom Kaminer. Söker du en spiskassett, kassett, insats öppen spis , insatskamin?


Vi erbjuder många olika öppen spis -kassetter och spiskassetter. Våra effektiva kassetter och insatser för öppna spisar och eldstäder är samtliga testade och godkända av Boverket. Komplettera din befintliga öppna spis och spara energi.

Genom att montera en kamininsats ökar du verkningsgraden. Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin, insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Våra mindre spiskassetter är perfekta för dig som vill göra om din öppna spis till en mer effektiv värmekälla.


Vår öppna spis är en stor murad Keddy från slutet av 80-talet. Contura iär svart och finns med lucka i glas eller gjutjärn. Roslagsspisen är också av gjutjärn och säljs ofta billigt. De tidigare modellerna var helt utan konvektionsdel och släppte all värme ut i skorstenen.


Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort den härliga känslan av att ha en vacker öppen spis. En kassett kan även användas som grund för att själva skapa den sanna drömspisen.


Samtidigt ges en effektiv . Av gjutjärn eller stålplåt. Kallas både gjutjärnskassetter, gjutjärnsinsatser eller bara kassetter eller insatser. Kanske det är så att kärt barn har många namn – alla dessa namn har en sak gemensamt och det är du får ut mer värme på en mindre mängd ved. En öppenspis är det mest energislukande .

Vad sägs om att spara pengar varje gång du tänder en brasa? Häng på världens mysigaste eluppror och uppgradera din öppna spis med en spiskassett. Installationen är enkel och snabb.


Attityd 5är en elegant insats för både befintlig öppen spis och för frimurning. Konvektionsvärmen strömmar mellan ytterboxen och brännkammaren och släpps ut i överkant av boxen. Det innebär att du inte behöver sä.


Spisinsatser eller spiskassetter är en form av låda som görs efter måtten på din öppna spis , rörspis eller kakelugn. Bara att mysa på och skämma bort sig med billig värme, och helt förnybar energi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения