tisdag 27 februari 2018

Danska kaminer

Utan att jag ens har öppnat har jag fått en hel del frågor och folk har varit nyfikna, berättar Jimmy som precis dragit igång tre kaminer i sin demovagn. Jag gillar kaminer , det är en trevlig möbel. Det ligger även i tiden då det är kostnadseffektivt , miljövänligt och ger en bra extravärme. Många är vi som längtar efter en kamin att värma sig vid inne när det är kallt ute.


Vi byggde själva hus för några år sedan och en kamin stod högt upp på önskelistan. Värme och känslan man får är obeskrivligt skön och är en form av terapi för oss.

Här kommer lite inspiration till dig som går i varma tankar. Fördelar med en HETA braskamin. Alla braskaminer är designade och tillverkade i HETAs fabrik i Lemvig, Danmark. HETA är banbrytande dansk designad kvalitet för alla.


HETAs eldstäder och braskaminer är några av de renaste kaminerna i Europa. Lustfylld lantlig livsstil. Den danska kamintillverkaren beskriver själva sina Morsø kaminer som den mest älskade möbeln i hemmet.


De får medhåll av en majoritet av danskarna, och många därtill.

Kom in och se själv – vi hjälper dig självklart vid ditt köp och installation av Morsø kamin! Dansk design, dansk kreativitet, dansk innovation och danskt hantverk. HWAM braskaminer har designats av renommerade danska arkitekter och möbeldesigners. De har sett till att produkterna har helt rätt proportioner och är en fröjd för ögat. Jag fick se några gamla kaminer som någon hade tagit hem från Danmark.


De var runda och höga och somliga hade dubbla väggar och ett vidlyftigt system med luftkanaler kring eldrummet. Endrummet var smalt och högt med tre små luckor ovanför varandra. Ett gjutet galler innanför mittersta luckan.


Funderar du på att köpa en braskamin i Stockholm? På Kamingruppen har vi ett stort utbud i modern och tidlös design från Danska Morsö. Sortimentet är anpassat efter den svenska marknaden med braskaminer från världsledande Morsö gällande gjutjärnskaminer med års garanti. Antika kaminer skänker inte bara en behaglig värme till ditt hem under vintermånaderna utan utgör en viktig detalj i klassisk svensk inredning. Vår kaminrenovering är mycket grundlig och vi ger års garant när ni köper renoverade kaminer av oss . Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m. För oss handlar det inte bara om värmen - utan om att levera en perfekt flambil omgärdad av en dansk designmöbel passar i de flesta hem.


Söker du efter braskaminer till ditt hem i Stockholm? Varmt välkommen till oss.

Meteor har i över år försett danska hem med spisinsatser och kaminer. Se i vilka länder vi säljer kaminer och hör om våra visioner. Montering, reparation og vedligeholdelse af ovne og apparater til opvarmning, varmeudsendere, klimaanlæg, luftkonditioneringsinstallationer, apparater med kold og varm luft, befugtere og affugtere.


Alkoholeldade skorstenslösa kaminer ska vara konstruerade så att de hindrar att spillt bränsle ansamlas i inneslutna . Mitt i vår kaminjakt fick vi ett tips om att titta på begagnade kaminer på danskarnas motsvarighet till Blocket, dba. Det finns nämligen en lag i Danmark som förhindrar ominstallationer av begagnade kaminer , alltså kan man köpa begagnade kaminer i Danmark till riktiga vrakpriser just eftersom det inte . Moderna, effektiva kaminer pryder sin plats och sprider en mysig stämning, samtidigt som de fungerar utmärkt för att värma upp stora ytor i huset – miljövänligt,. En elegant, miljövänlig och effektiv braskamin från danska Varde Ovne som kombinerar känslan från klassiska braskaminer med modern design, funktionalitet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения