onsdag 21 februari 2018

Ivt luftavfuktare

En energisnål försäkring mot fukt och mögel. Vår luftavfuktare MJ – E16VX sänker snabbt, tyst och energisnålt fukthalten i alla rum och utrymmen. Den är lätt att använda och kräver ingen installation. I samma stund som du sätter i . Alla våra IVT Reservdelar är original och omfattas av månaders garanti. Genom att använda IVT originalreservdelar säkerställer du driften av din Värmepump, varmvattenberedare, värmepumpens livslängd och värmepumpens effektivitet.


Avfuktare från Mitsubishi Electric är bland det absolut bästa som finns på den svenska marknaden och med den senaste innovativa tekniken. Mitsubishi Electric är en av världens främsta tillverkare av luftavfuktare och investerar stora resurser i att utveckla driftsäkra, energisnåla produkter med lättanvända . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Detta är en av Sveriges mest späda avfuktare , med goda egenskaper såsom . Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans.


Hejsan, Jag vill sälja en IVT luftavfuktare av modell MJ-E16VX (samma som Mitsubishi MJ-E16VX). Fick den med vid en bergvärmesinstallation och har bara testat den gång eftersom vi kom på att vi inte behöver den. Für diese Seite sind keine Informationen verfügbar.


Högeffektiv luftavfuktare som snabbt, tyst och energisnålt tar bort fukt. Luftavfuktare till matkällare 7. Den passar även bra i fritidshuset. Genom att fukthalten sänks kan du hålla en lägre tempera- tur och därmed spara pengar. Kraftfull luftavfuktning,. Klarar öppna ytor upp till.


För att förhindra att fuktproblem uppstår på vin i torpargrund eller krypgrund är den säkraste metoden att installera en avfuktare redan innan några fuktproblem hinner uppstå. En avfuktare ser helt enkelt till att hålla fuktnivåerna nere. Det finns idag en rad olika avfuktare , till exempel hygrodynamisk . TVU 120m² är avfuktaren som ger en smart ventilation. Förhindrar fukt- och mögelskador på vinden.


Exklusivt erbjudande till Villaägarnas medlemmar. Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning.


Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Behåll fuktbalansen i din inomhusluft och minska risken för mögelskador med en avfuktare. Polarpumpen erbjuder effektiva avfuktare av hög kvalitet.


Fritidshuset, tvättstugan,garaget eller som automatisk mögelvakt! IVT erbjuder en högeffektiv luftavfuktare som snabbt, effektivt, tyst och energisnålt tar bort fukt. Den är också ett bra val för dig som vill torka tvätten till en låg kostnad.


Fukt kan uppstå på olika sätt: från utemiljön, genom dåliga dräneringsförhållanden eller dålig ventilation, genom avdunstning från till exempel tvättorkning, matlagning, ba dusch samt från vår egen utandningsluft. I ett hus med fukt, mögel och unken luft mår både du och huset dåligt – men med en luftavfuktare kan du . Sån har jag me fast det står IVT på min. Funkar bra, vill minnas att den var bäst i . IVT har marknadens bredaste program och dessutom en unik erfarenhet.


IVT värmepumpar hämtar sin värme från jor berg, sjö, uteluft eller frånluft. Därmed finns en lösning för alla hus och fastigheter. Oavsett var du bor, eller hur du värmer ditt hus i dag finns en besparingslösning från IVT. Munters avfuktare är gjorda i tåliga och rostfria lättviktsmaterial. De lämpar sig för såväl krypgrunder som kallvindar.


Hög prestanda och energieffektiva. Frågan är om det räcker med självdrag eller om man även här skall ha en luftavfuktare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения