tisdag 27 februari 2018

Gnistskydd eldstad

Se till så inga gnistor kan hoppa ut ur din öppna spis! Vi har gnistskydd i många olika storlekar och utseenden. Modernt designat gnistskydd i glas och mässingsfötter.


På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer.

På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller glas. Plåtskydden är mm tjocka och glasskydden är mm tjocka.


Stormen och regnet har sakta börja ta sig hit mot Stockholm, har tänt brasan och kurar nu med man, barn och fyra katter. Och nej… inget gnistskydd här… har som många andra en kamin. Jag har köpt en ny stor kamin , Caron Aqua.


Plåt eller klinker som gnistskydd på golv?

Avstånd på klinkern framför kamin ? Gnistskydd Contura kamin ? Av svartlackerat rostfritt stål. Mått: mittsektion 5x 5mm och sidosektion 2x 4mm. Här säljer vi gnistskydd och barngaller till din spis och kamin. Normalt sett sten, plåt, glas eller mässing.


För att ha ett fullgott gnistskydd bör man använda sig av två olika skyddsytor – ett s. Hej, jag ska installera en kamin. Framför en eldstad ska det finnas ett eldstadsplan. Jag avser täcka detta med klinkers. Vad är det för krav på underlaget ur brandskyddsaspekten? Golvplåt gnistskydd i emalj.


Förborrade hål i plåten för montering på underlaget. Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m. Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas. Finns i olika utföranden.

Förbättra kapaciteten av din Contura kamin med vårt breda sortiment av tillbehör och utrustning. Dra nytta av den energieffektiva värmen med utrustning såsom kokplatta eller fläkt, eller välj ett värmemagasin som lagrar värmen under en längre tid. Här kan du även läsa mer om vridplattan, golvskydd och mjukstängande . Någon kanske ställer kanske ett gnistskydd framför, men det är ju egentligen inget skydd. Pimpa brasan med ett gnistskydd eller en eldhund.


Tänd en ljuslykta eller många blockljus i spisen när du inte eldar. Välj en med ett formstarkt uttryck och låt den ta plats i inredningen – kanske mitt i rummet. Låt den stå på något vackert, stenplattor eller skimrande metall. Eldkorgen är en populär liten eldstad som du enkelt kan flytta runt. Ställ ut den för att få extra ljus och värme en ruggig kväll eller.


Eldstad i svart smide på trebent stativ. Kan kompletteras med grillgaller. Stor eldstad med inbyggt gnistskydd. Förhindrar gnistspridning och ger extra sä. Glasskiva kan ju vara ett alternativ, vet åtm.


I detta fallet är det nog inte relevant men tillverkaren brukar nog ha rekomendationer för specifik eldstad ang. När jag satte in min kamin fick jag med info om detta. Maleen: Fler än 5inlägg: Blev .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения