torsdag 15 februari 2018

Kattlåda pellets

Det luktar aldrig unket från lådan . Peewee är ett unikt svenskt och miljövänligt kattströ som används tillsammans med de tvådelade kattlådorna. Ekonomiskt, dammfritt och bra för katten. Beställ din kattlåda hos Animail och få fri hemkörning och frakt på beställningar över 499kr.


Jag har funderat på om jag ska testa pellets till min katt.

Jag har hört att en del katter inte tycker om att gå på låda där det finns pellets , att. Den svenska kattlådan med dubbla bottnar. PeeWee-systemet är ett enkelt, säkert och miljövänligt sätt att sköta din kattlåda på. Handla KATTLÅDA billigt online alla våra KATTLÅDOR har bra kvalitet. Här kan du hitta en kattlåda med eller utan tak.


Snabba leveranser och fri frakt över 500kr. Peewee är det miljövänliga, ekonomiska och hygieniska ströet som används i en Peewee kattlåda. Enkelt, luktfritt och lätt att rengöra!

PeeWee pellets är tillverkat i Sverige av spån. Smidig allt-i-ett kattlåda i kartong inklusive pellets av barrträd. Peewee pellets för Peewees kattlåda , lådan är tvådelad vilket gör att det använda ströet samlas i underlådan.


Välj bland kattlådor i olika färger och modeller och köp i butik eller online på granngården. Vi har både öppna lådor och kattlådor med tak. Den har en något högre bakvägg som gör att katten kan krafsa så mycket den vill utan att några pellets ramlar ur. PeeWee Ecobasic är den öppna lådan från PeeWee.


Du behöver bara slänga bort de smutsiga sågspånen i den nedersta lådan. En kattlåda är en låda, ofta tillverkad i plast, vars syfte är att göra det möjligt för en katt att uträtta sina toalettbehov inomhus. Det finns en hel uppsjö av klump och icke klumpbildande sander och ströer - prova också gärna olika pellets , det är väldigt . ECO Pellets är en naturprodukt Vit insats kattlåda (tillbehör till ECO kattströ). Mer praktiskt än så kan jag inte komma på.


Katter är underbara djur! Pappersströ är betydligt lättare att bära hem än kattsand tack vare sin låga vikt. Modko kattlåda Modkat är en smart och funktionell kattlåda , med ingång från taket och med en modern design. Fri frakt över 4kronor.


Innehållet i kattlådan kan vara av san lera eller av miljösmartare alternativ såsom träpellets.

Om katten är inomhus mycket bör den ha en kattlåda. Pellets är ett 1 förnybart strömaterial som tillverkas av bark, kvistar och annat som blir över från skogsindustrin. Det ger ett mjukt och naturligt underlag i. Till en normalstor kattlåda rekommenderas tömning av bajs en gång per dag och byte av stallpellets en gång per vecka. En suverän kattlåda som alltid håller lådan ren för din katt. När katten kissar på pelletsen så blir de till spån som man rör ner till undre lådan.


Vilket gör att de är luktfritt och katten får gå på ren låda. Man kan köpa pellets till lådan i djuraffärer men man kan även använda sig av trä pellets från bygg varuhus . Vi är kattvakt åt en misse som har sånt i sin låda, våra har vanlig klumpbildande kattsan så vi har ingen erfarenhet av pellets. Vad gör man med pelletsen när den är inkissa kan man kompostera den på nåt sätt eller? Jag måste bara säga att jag är helt fascinerad över hur billigt det blivit med kattlåda.


I tisdags vid lunchtid beställde jag en kattlåda och kattströ från Hemfoder. Har man rätt mängd pellets så sugs allt kiss upp, har man för lite kan det givetvis rinna rakt ner genom gallret. Jag använder hela pellets , tror att de . Ibland kan även ett beteendeproblem, så som att katten inte är trygg i sitt revir eller som inte är nöjd med sin kattlåda , leda till ett fysiskt problem.


Om du vet vad som är viktigt för katten, så kommer du se till att katten får en kattlåda som möter kattens behov. Använd inte stenar eller vassa pellets som underlag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения