torsdag 15 februari 2018

Luftavfuktare woods ds28f

Samma pris online som i butik. Lokalyta: 140m², Driftstemperatur: - 35°C, Köldmedia: R134AFler egenskaper. Finns att köpa hos Luftmiljöbutiken.


Modellen har en inbyggd hygrostat som gör det enkelt att ställa in den önskade luftfuktigheten. När modellen har avfuktat en lokal till den .

Trots att det är år sedan så är det bara en avfuktare. Den är smart, och känner med hjälp av sin inbyggda hygrostat när den behöver vara igång. Dessutom ingår slanganslutning, så att man kan leda ut vattnet direkt i avloppet och alltså slipper tömma den manuellt. Givetvis är den IP-klassad och tål . Woods luftavfuktare DS28-F - Woods luftavfuktare DS28-F kommer med mekanisk kontroll och lämpar sig för källare där du vill skapa ett bättre klimat.


Slanganslutning för direktavledning, samt skyddsklassning IP-X1. Du kan fortfarande hitta produktbeskrivning, teknisk data, recensioner och manualer m.

Den passar perfekt för t ex källaren, tvättstugan, husvagnen eller garaget. En utmärkt allround- avfuktare helt enkelt. Den är driftsäker och har en enastående kapacitet. Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans.


Utrustad med hastigheter, tankvolym på 1liter och arbetsintervall mellan °C till °C. Har idag köpt en avfuktare enl rubrik. Inte installerat den ännu då jag nyligen bröt armen och inte lyckas får ner skiten i källaren. Kraftfull, pålitlig och hållbar, passar i källare, garage, vindar mm. En riktig arbetshäst som kommer hålla fukt och mögel på avstånd i många år.


Passar i de flesta utrymmen. Avfuktar källaren samtidigt som den torkar tvätten. Den är lätt att flytta dit den behövs. Sveriges mest sålda avfuktare ! Woods - Effektiv luftavfuktare i nyskick.


Klarar upp till 1kvm Med vattentank eller direktavledning med vattenslang. Robust och pålitlig och mycket lätt att installera och använda.

Mekanisk hygrostat, antimögelfilter, slanganslutning för direkt vattenavledning, automatisk avfrostning. Tar bort överflödig fukt och dålig lukt och . Woods DSär en driftssäker avfuktare med låg ljudnivå för max 1m². Prisgaranti, obegränsad returrätt och fri leverans. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! För källaren, garaget och tvättstugan.


Vi reserverar oss för slutförsäljning och varierat utbud i våra varuhus. Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. Det finns luftavfuktare för olika användningsområden. Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения