tisdag 20 februari 2018

Luftrenare philips

Philips Luftvårdprodukter renar luften i ditt hem och håller en optimal luftfuktighet. Dålig inomhusluft påverkar oss alla, men för känsliga grupper som personer med astma eller allergier, gravida, småbarn, personer med kroniska lungsjukdomar och äldre är konsekvenserna betydligt större. Philips luftrenare tar bort upp till 9 av de vanligaste luftburna allergener och 9 av luftburna bakterier och.


Vid optimal luftfuktighet minskas spridningen av bakterier och virus, det bildas mindre damm och man minskar risken att få torr hud och . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner! Bli fri från damm, kvalster, pollen, rökpartiklar och dålig lukt och. Vår kollega Calle som lider av allergier testade Philips senaste avancerade luftrenare som bland annat har ett speciellt läge (AL) för att avlägsna just luftburn. Det högkvalitativa Philips HEPA-filtret filtrerar effektivt bakterier och ytterst fina partiklar som är större.


Du kan välja önskat läge för att anpassa och optimera din rening. Rekommendationen gäller driftläge Sleep mode och passar ett bostadsrum med en volym upp till 2m³. Renar rum upp till kvm.

Luftrenaren är väldigt lite använt och har även ett kolfilter. För mer info om produkten kan ni läsa i länken nedan. Tekniken känner av skadliga partiklar under PM ser till att renaren justeras för att ge renare luft och ger feedback i realtid. Unna dig frisk och ren luft i hemmet med hjälp av en luftrenare.


Ut kommer ren och frisk luft. Filterkassetterna består vanligtvis av ett antal separata filter, t. Få renare inomhusluft för en bättre hälsa med Philips luftrenare. Astma och allergier har blivit allt vanligare, upp till var femte svensk lider av pollenallergi. Många tror att de är skyddade mot dålig luft i hemmet, men tvärtemot är inomhusluften ofta betydligt mer förorenad . Med en luftrenare från Philips kan du ta kontroll över din inomhusluft och hålla luften fri från skadliga partiklar och allergener. Detta objekt skickas inom 3-vardagar.


Oftast visar sig allergier i form av nästäppa, nysningar, huvudvärk, rinnande och kliande ögon eller astmatiska besvär. Allergi uppstår när kroppens immunförsvar överreagerar på ett för kroppen retande ämne i omgivningen. Det finns många olika typer av allergier och allergisjukdomar.


Numerisk feedback på luftkvaliteten. Alltid hälsosammare luft. AeraSense, gör det osynliga synligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения