torsdag 1 februari 2018

Fuktmätare luft

Hos Swema hittar du sortiment med fuktmätare och temperaturmätare, för mätning av fukt och temperatur i luft. Mätinstrument, givare, datalogger. Trådlös mätning av temperatur.


Liten och kompakt mini-mätare för fukt- och temperatur mätningar. Den långtidsstabila sensorn säkerställer korrekta mätresultat i luft och betong även efter flera års användning. Se nedan tillbehör för denna produkt.

RF 2Hydrotemp är en praktisk, bärbar, batteridriven instrument för snabb bestämning av luftfuktighet i bostäder, utrymmen och på arbetsplatser. Visa filter Stäng filter. Hög luftfuktighet leder till höga fuktkvoter i material, eftersom material eftersträvar samma fukthalt som luften. Det är fuktkvoten i materialet, som avgör om exempelvis röta kan växa. Fuktkvoten i material förändras långsammare än luftfuktigheten.


Därför är fuktkvotsmätning praktiskt, om man inte har tid för . Mätning i luft utförs med luftfuktighetsmätare. För att bedöma fuktinnehållet i material använder man olika typer av fuktmätare.

Robust prisvärd givare för lufttemperatur. Temperaturgivare för luft och vätska . Fuktmätare från Protimeter är välkända bland inspektörer, byggare, skadesanerare och andra tekniska konsulter. De är uppskattade för sin goda noggrannhet och höga kvalitet, men också för sin smidiga design och ergonomiska utformning. Vi saluför hela Protimeters sortiment och hela deras tillbehörsutbud i form av extra . Nja, jag observerade inte någon kondens på murens insida när vi hade närmare 1 RH i krypgrunden. Men man kände fukten i luften när man jobbade där när nere, ungefär som i ett bergrum som luktar unket.


Vi tätade som sagt ventilerna (förutom en som vi kopplat avfuktarens utblås till), rullade ut ny . Köp fuktmätare via vår webbshop eller butik i Stockholm. Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser! MoistureMaster Professionell Luft - och materialfuktighetsmätning snabbt och utan skador i materialet. Gör en bra affär på Brennenstuhl Fuktmätare MD ➔ Lägst pris just nu 1kr bland st butiker. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Apple mobiltelefoner till orientmattor!


Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner! Du behöver alltså INTE ladda ner nya prislistor och rabattbrev den april eftersom alla tidigare priser och rabatter kommer att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения