onsdag 1 november 2017

Pris premodul skorsten

Räkna ut vilka delar och hur mycket rör som behövs till din skorsten , du får priset på skorstenen direkt. Vi har svaret på dina frågor om kaminer, kakelugnar, installationer och mer. Få inspiration och nyheter . Ny metod att beräkna skorstenspriset.


Då får man fram den verkliga skorstenslängden.

Sedan går man in i pristabellen och tar fram . Handla din eldstad och skorsten på nätet. Nu har vi öppnat vår webbutik! Premodul skorstenssystem – Invändig. I butiken finner du rå stöd och en tydlig guide som hjälper dig att hitta din drömeldstad med tillhörande skorsten och alla de tillbehör du kan tänkas behöva. Självklart kan du även använda butiken för att köpa enklare tillbehör till din befintliga eldstad.


Sedan tillkommer kaminen och några tusenlappar för säkerhetssteg mm till tak och golvplåt som verkar rimligt. Ca pris för en skorsten samt kamin till ett nybygge 1. En minst lika viktig del som eldstaden är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna. Tilluftskorsten som tillval. Snabb uppvärmning och därmed ett bra drag.


Anpassad design med diskreta skarvar. Om du vill kan du dessutom sätta två eldstäder på samma skorsten. Totalt meter komplett rak skorsten inkl. Denna skorsten ger maximal säkerhet. Contura kamin (gäller hela sortimentet) och.


Har du frågor eller undrar du om priser ? Permeter är den enkla stålskorstenen som har meterpris. Eurofire Kaminer och Insatser. NSPAB Skorstenar och material till skorstensrenoveringar.


Spismiljö Kaminer och insatser.

Om ni har frågor om montering av skorsten eller kamin kan ni även ringa till våran . Tillval: Golvskydd i glas eller plåt, självlåsande lucka (endast till gjutjärnslucka), fläkt, anslutning för uteluft, skorsten. Den del av isokern skorstensmodul som syns ovan tak kan du antingen putsa, klä in med plåt eller med tegel för att passa in bättre i miljön. Vi utför skorstensrenovering och kan förse dig med en ny skorsten och eldstad.


Skorstensfolket i Östergötland erbjuder även relining av ventilationskanaler. Stålskorstenens låga vikt gör att man oftast kan montera stålskorstenar ovan på eldstaden. Man kan även vinkla den, vilket ofta ger dig olika möjligheter när det gäller placeringen av din eldstad. Våra leverantörer av stålskorstenar är marknadsledande och håller absolut högsta kvalité.


Nu kan du enkelt beräkna skorstenen till din kamin. Fyll i dina måttuppgifter, så får du en komplett skorstenlösning med pris !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения