onsdag 29 november 2017

Vedkorg av däck

Rubber basket tillverkad av återvunna däck. Korgen är tillverkad för hand av återvunna däck , enligt gammal tradition. Den är robust, tät och stark med två rejäla handtag och dubbla nitar. Handgjorda gummikorgar av begagnade bildäck.


Ett fantastiskt kreativt och härligt initiativ med återvunna produkter är korgar som görs av gamla bildäck. Den fungerar till exempel utmärkt som vedkorg då den inte tar lika mycket stryk som en vanlig vedkorg.

Eldas Bildäck eller Tyres är en tuff vedkorg att hämta och förvara ved i. Svart vedkorg gjort av gamla bildäck. Gärna något om återvinning och elda julrim vedkorg av återvunnet bildäck Tidens stora frågor rör sig kring vår energi och vårt behov av konsumtionsbesinning. Här får du en chans att stå planeten bi med hjälp av listig bilskrotsåtervinning!


För något år sedan dök Dacarrs gummikorgar av återvunna bildäck upp överallt i inredningsreportagen. Vedkorg av återvunnet bildäck. Varenda stylat heminredningsreportage hade en sådan i något hörn.


Som allti när något blir populärt, kommer billigare . Behagliga handtag gör korgen lätt att flytta runt.

FLAGGA SVENSK MARIN 300CM. Flagga Marinpolyester Formenta. Försedd med st monterade nylonclips per flagga. I tabellen kan Ni läsa vilken flaggstång som flaggorna passar till. För praktisk förvaring av däck.


Storleksanpass- ning med dragsko och praktisk bärrem. Av svartlackerat rostfritt stål. Mått: 3x 3x 4mm. Bekvämt alternativ till ved. Här hittar du inspirerande bilder på ved uppladdade från vanliga svenska hem.


Diese Seite übersetzen My Saving Tips. No automatic alt text available. Handla heminredning i vår webbshop. Vi har i mer än år sålt heminredning och inredning till hemmet.


Har du inte skapat ett konto ännu kan. Som för tanken på att ej elda däck. Visa fler idéer om Eldstäder, Heminredning och Bricolage. Sverige Alltid gratis för privatpersoner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения