fredag 24 november 2017

Braskamin aduro

Föreställ dig en braskamin , som kan programmeras, så att det är varmt, när du kommer hem från jobbet eller som kan tända själv. Eller som kan brinna över natten. Faktisk är framtiden redan här - den heter Aduro H- Hybridkamin.


Kaminen kombinerar det bästa från braskaminen och pelletskaminen . Aduro 1-1SK är genomsyrat av knastrande trivsel och kan med sina rena linjer passa in i varje hem.

Den runda formen ger en lugn och harmonisk kamin , som är en naturlig förlängning av skorstenens utlopp. För att understryka detta är fronten helt plan – luckans handtag samt handtagen för luftreglering är . Mjuka linjer, enkla detaljer och elegant finish ger kaminen ett tidlöst uttryck. Kaminen är utformad med kvalitetsdetaljer som formgjuten vermiculit, omsorgsfulla rundningar och dolda gånggärn, vilket är ett plus för både ögat och hållbarheten. Aduro är utrustad med densamma effektiva brännkammare som de övriga . Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.


Välkommen till PriceRunner!

Braskamin med sidoglas, Aduro Elegant design, mycket effektiv förbränning ochsärskilt lämplig vid begränsat utrymme kännetecknar danskaAduro 13. Kaminens hölje är tillverkat i gjutjärn som ger möjlighettill mjuka avrundade former och fina detaljer. Ramen till detfrämre glaset är till exempel fasad och mjukt avrundad. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Denna eleganta braskamin har både en snygg framruta och sidorutor för att få maximal glasreal. Detta är avgörande för att få en så bra eldupplevelse som möjligt. Glaset är också utrustat med ett effektivt glasskydd för att hindra sot från att lagras där. Designen är utformad på så vis att gångjärn och liknande är dolt för både . Price comparison on Aduro Braskamin 15.


Compare and find the best deals on your favorite brands. Den breda formen tillsammans med det smala djupet ger kaminen dess eleganta utseende. Braskamin Aduro 9-KAMPANJ - En braskamin med piedestal och flammorna i centrum.


Den fina breda blicken på flammorna gör kaminelden till en dekorativ beståndsdel när det gäller en . Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Lycka till med din nya braskamin från Aduro ! För att du ska få så stor glädje och nytta som möjligt av din nya braskamin från Aduro är det viktigt att du läser genom bruksanvisningen noga innan du installerar och använder kaminen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения