måndag 20 november 2017

Braskassett hörn

Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort den härliga känslan av att ha en vacker öppen spis. En kassett kan även användas som grund för att själva skapa den sanna drömspisen.


Samtidigt ges en effektiv . Därför har vi försökt göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt produkt utifrån dina förutsättningar.

På så vis hittar du smidigt det du behöver, oavsett om du har öppen spis stående i ett hörn eller intill en rak vägg. Har du frågor kring våra . Lilla Hörn Special vänster. Wärmo rak med plant glas. Dom enda jag hittar är dessa:. Kassett med inbyggd fläkt.


Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss! This Pin was discovered by Emma Lindqvist.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Hörn -kaminer skapar en underbar atmosfär i ditt rum, genom att visa elden på ett storslaget och modernt sätt. Njut av mysiga stunder med vänner och familj framför hörn -kaminen. Spisinsats är en högeffektiv eldstad för nymurade spisar och befintliga spisar.


Låg vikt och tillräckligt . Skivan är fantastiskt lätt. Insatskaminer finns både i gjutjärnsutförande och i plåt – välkommen om du har frågor. Gjutjärnskaminer, Insatser, Kaminer, Kaminex.


Modern vedeldad kassett med fin insyns till elden. Marmorhylla för fina saker Namn: Contura 460. Kommentar : Murspis i traditionell design med sidoglas och marmorklädd hylla.


Det här modellen finns även i låg modell för anslutning mot en murstock om man har den möjligheten. Smal vedspis till köket . Kärna av olivinsten för bra värmelagring. Placeras i hörn eller mot rak vägg och kan även fås med kromade yttre detaljer samt varmluftsfläkt.


En braskassett gör den öppna spisen energieffektiv. Ska du placera din kamin i ett hörn rekommederar vi att du väljer en modell med endast frontglas.

Kaminerna har mycket effektiva brännkammare med verkningsgrad på upp till , vilket hör till marknadens absolut bästa enligt oberoende tester. För ännu mer effektiv uppvärmning väljer du värmemagasin eller fläkt till din .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения