torsdag 30 november 2017

Golvvärmetermostat

Vill du köpa en termostat? Om du har en äldre golvvärmetermostat som slutat fungera kan det vara svårt att hitta en exakt likadan ersättare. Men som tur är kan du oftast byta till valfri golvvärmetermostat på vår hemsida, under förutsättningen att golvgivaren går att byta samtidigt. Golvgivaren brukar ligga placerat i ett flexrör i golvet.


Golvtemperaturgivarna har standarden 6. När man byter golvvärmetermostat skall man alltid även byta golvtemperaturgivaren.

Har ni vattenburen golvvärme använder . Det är den som reglerar hur stor del av den installerade effekten som ska utnyttjas. Termostaten är värmesystemets hjärta och hjärna. Ett smart styrsystem håller jämn temperatur och är direkt avgörande för energiförbrukningen. Ebecos EB- Thermserie består av fyra golvvärmetermostater utvecklade för enkel, snygg och.


Med program för veckodagar och helger. Med kontroll för golvsensor. Golvvärmetermostat NRG-DM från är förprogrammerad med tid och datum.

Inbyggnadsdjup endast mm. Adaptiv funktion med extremt noggrann temperaturstyrning. Avsedd för elektrisk golvvärme. T2NRG-DM är en modern digital golvvärmetermostat som kan. EB-Therm passar dig som vill ha en enkel termostat.


Alla våra termostater är microprocessorstyrda. Detta innebär att termostaten samlar in data från start och utifrån dessa beräknar när den ska slå till och från. Det håller temperatursvängningarna på en minimal nivå, vilket ger . Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! Passar dig som vill ha en enkel termostat med golvgivare. Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring. Digital golvvärmetermostat med klockfunktion T2. Utvecklad för att ge bästa komfort med lägsta energiförbrukning.


Programmerbar termostat för elektriska golvvärmesystem. Schemaläggning - sänk temperaturen på natten eller mitt på dagen när ingen är hemma. Vilken höjd är standard att placera golvvärmetermostaten på? Ensto-termostaterna är nu ännu enklare att installera och koppla: de har praktiska insticksplintar, kombinationstermostaternas .

Kan någon förklara närmare hur de fungerar, vad menas med golvgivare på meter? Elko plus termostat med 2-polig brytare. För reglering av värmekablar, värmefolie eller radiatorer.


T2-TE: Analog golvvärmetermostat med alla basfunktioner. Elektronisk golvtermostat 2-polig. För utvändig montage används . Finns både med analog och digital display.


Handla GOLVVÄRMETERMOSTAT ELEKTRONISK till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Lysdiod visar att värmen är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения