onsdag 15 november 2017

Ventilationskanal plast

Rekommenderas vid montering av köksfläktar. Nu har det börja komma spirorör i plast och även övriga ventilationsprodukter så som böjar och T-rör mm. Tyvärr så är det få fördelar och sortimentutbudet är inte. Dessutom är plaströrsystemen inte godkända som imkanal (köksfläktens ventilationskanal ). När det gäller plast har det varit ett problem med .

Flexibelt och lättmonterat system för rektangulär kanaldragning. Rör och detaljer i plast , (rördiam 57mm, utvändigt). Används till: - Kanaldragning i trånga utrymmen, inbyggt i väggar och bjälklag. Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring. Ska sätt in ventilation i ett hus som vi totalrenoverar.


Nu står vi inför valet spiro eller plast ? Någon som har erfarenheter? Avsedd för mindre installationer för transport av luft.

NTO är ett spiralfalsat rör tillverkat av galvaniserad stålplåt. Ventilationskanal att gjuta in och gräva in i marken? Uppfyller cleanliness class Menligt RTS samt täthetsklass D. Aluminiumslangen träs ovanpå detaljer med nippelmått och tätningslist. Kanaldon med dysor för montage direkt i ventilationskanal.


Individuellt inställbara dysor (mm) av återvinningsbar plast (Polypropen ). Väggrör teleskop Ø1i båda ändar. Täta eventuella glipor mellan väggrör och ventilationskanal. Inkommer i slutet av april Bygg ditt eget ventilationssystem med kanaler i plast Kapningsbar kanal av PVC för luft- och värmetransport. Specifikationer Diameter: 1mm Längd: m, eller m. Velegnet til steder hvor der ikke er så meget plads.


Med runt teleskoprör för väggtjocklekar upp till 4mm. Innerdel med spjäll, med anslutningsstutsar 1mm Ø. Yttre lamellgaller med droppnäsa. Teleskopröret kan dras ut mellan 270–4mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения