tisdag 21 november 2017

Öppen spis design

Vi bygger din spis helt enligt dina önskemål. Vi kommer hem till dig och diskuterar förutsättningar, tittar på dina idéer och återkommer därefter med förslag på en designad spis - Du får en unik spis som ingen annan har. Hos oss får du givetvis Rotavdrag när vi murar upp en öppen spis eller installerar.


Har man gott om plats kan man bygga en öppen spis över en hel vägg. En fin och praktisk kombination av kamin och öppen spis.

Found on inredningsdesigner. Med stolthet kan vi berätta att DIS är Sveriges agent för den franska spistillverkaren Focus. Dominique Imbert, Focus grundare, har designat och skapat nytänkande spismodeller sedan 60-talet. Fireplace, moldings and leaning artwork . Flera spisar har under åren belönats med välrenommerade designpris och utmärkelser.


Bland annat blev spisen Gyrofocus . Letar du efter en antik kakelugn, modern öppen spis eller någon annan eldstad?

Vi har Sveriges varmaste sortimentet: öppna spisar, eldstäder, braskaminer. Vi har byggt och installerat eldstäder till Markus Näslund i Ö-vik, Börje Salming i Stockholm, murat och putsat spis i ”Sommar med Ernst”. Hem öppen spis i vardagsrummet kan varm och dekorera något utrymmeOch dessutom, att organisera sitt utrymme, blirmitt i vardagsrummet med en uppsättning bekväma stoppade möbler. Vardagsrum med öppen spis - en dröm för många ägare av hus på landsbygden och stadslägenheter.


Allt är fantastiskt vet att det är . Contura iClassic Kamin-insats för öppen spis som överbryggar gränsen mellan tradition och modern design. Contura iModern tresidig Med denna kamin-insats gav vi den gamla eldstaden en modern och diskret stil. Divider från Vauni är en öppen spis av glas med unik design som kan placeras fritt eller användas som en vacker rumsavdelare. Vår sortiment har stor bredd och variation, där många olika material används för att skapa den bästa designen och högsta kvalite på våra produkter. Vi är stolta övar att sprida norsk eldstadskultur och design i stora delar av Europa.


Vi har murspisar i modern, nordisk design och ett stort urval av modeller som även kan anpassas efter din personliga smak och stil. I våra eldstäder har vi byggt in både idogt arbete, norsk historia och modern design i varje detalj. Nordpeis Panama hög - design vedspis takhög spis . Ridiculous Design gör onekligen helt förryckta produkter.


Läs mer om Inspiration, öppen.

Höj atmosfären med en elektrisk öppen spis i snygg design. Tre värmeinställningar – fjärrkontroll medföljer. Med eller utan ”Ambi Magic Light”. Jonesboro har en klassisk design och det är perfekt att förvara prydnadssaker i det lilla hemliga lönnfacket. Fjärrkontroll, termostat, downlight och timer är alla funktioner i den stora insatsen.


Våra spiskassetter passar alla typer av öppna spisar. En öppen spis är inte bara en värmekälla utan är också en snygg ” designmöbel ” i hemmet. Med en spiskassett i din öppna spis gör du om din öppna spis till en effektiv värmekälla. Eventuellt mellanrum mellan spiskassetten och väggen i din öppna spis kan enkelt fyllas . This Pin was discovered by Isabelle Sjövall.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Ugnar, braskaminer, tillbehör och reservdelar från grossisterna. Vi erbjuder allsidig service och rättvisa priser för eldstäder, spisar, spisinsatser, spisar och ugnar. Välj mellan Vaunis utbud av skorstensfria kaminer och hitta lösningen för just ditt hem.


Kontakta oss för info om möjligheterna med en eldstad utan skorsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения