tisdag 14 november 2017

Elektrisk brasa

Chamonix från Klarstein är en eldig elektrisk kamin som skapar en romantisk stämning i alla rum. Med sina stora mått hamnar Chamonix direkt i blickfånget så fort man kliver in i rummet. Den stort dimensionerade ovansidan ger tillräcklig plats att ställa fotografier, pokaler, prydnadssaker eller andra dekoritav objekt som har . På BAUHAUS hittar du skorstensfria eldstäder och spisar i vitt och svart för alla typer av bostäder!


En elektrisk öppen spis skapar stämning och sprider värme på en sekund.

Tack vare enkelheten i att flytta runt den elektriska kaminen, kan du välja var den ska användas och njuta av värmen och det verklighetstrogna skenet i olika rum. Till skillnad från en vanlig eldsta kan du med en elektrisk eldstad välja om du vill att den ska avge värme eller inte och du kan även justera intensiteten i lågorna. Nackdelarna med elektrisk är att de inte på långa vägar upplevs som en riktig brasa , även de nyare mer avancerade kommer ingen missta för en riktig eld utan snarare Åh vad vacker fake eld du har, man måste ha en strömkabel dragen och i princip alla modeller avger mindre värme än en etanolkamin.


Dekorationsbrasa med naturtrogna flammor som ger upplevelsen av en värmande brasa , utan öppen spis. Ingen hantering av gel eller av varma detaljer. Du kan stänga av och på med hjälp av en fjärrkontroll.


Då kan detta vara ett alternativ för dig!

Du kan antingen skapa en traditionell brasa eller bygga ett hål i väggen med löst liggande lavasten där lågorna kommer spirande i mellanrummen. Tala med din arkitekt eller direkt med återförsäljaren för bästa lösningen. En del gasolbrasor kräver viss ventilation i form av avgaskanaler som dras genom . Det är nämligen så att jag har en fin öppen spis i vardagsrummet i min lägenhet men den är belagd med eldningsförbud och så vitt jag förstår av . Med en elektrisk brasa kan du verkligen vara kreativ då du inte behöver tänka på skyddsavstånd för elden. Vill du bygga in en insats i en spis av drivve infälld i ett köksskåp eller montera den i en offentlig miljö som en restaurang eller reception där säkerheten är det viktigaste? Inga problem med en elektrisk eldstad!


Satsa på något mysigt, en öppen brasa eller tämjda flammor i en braskamin. Bor du i lägenhet finns kaminer med elektrisk brasa. Fast känslan blir ju inte densamma… En dekorationsbrasa med inbyggd värmefläkt finns att köpa. Eldsimuleringen kan användas utan värme och elden är justerbar. DEKORATIV ÄLDRE ELEKTRISK FUSKBRASA I MYCKET FINT FUNGERANDE SKICK, MED FULLT FUNGERANDE FLÄKT SOM RÖR SIG AV VÄRMEN FRÅN.


Mycket fin elektrisk brasa Skagen. Lyxigaste versionen, en av de allra snyggaste och mest verklighetstrogna. Stor Fuskbrasa Elektrisk Brasa Magicoal Made In England 60-Tal Auktion - dagar kvar, 5kr på Tradera.

Machine Gun - Tändare Fast pris - köp nu! Verklighetstrogen brasa med LED -belysning. W med värme och LED-belysning, vit. Vi har ringt runt till diverse butiker men utan resultat, kan någon hjälpa oss?


Tack för ditt svar förresten :-) Skrivet av Tanja. Hon insåg vad Banks hade menat med sjuklig mor. Hilary Liversedge, med sin bleka hy . I en stor öppen spis fanns bara en elektrisk brasa och några kvistar järnek, som var instuckna bakom ett par mycket slätstrukna porträttmålningar, snarare förhöjde än skingrade den dystra stämningen.


Mannen, som hade släppt in dem och som nu sköt igen den tunga ekdörren, var uppenbarligen Carl Harkerville.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения