torsdag 23 november 2017

Öppna spisar bilder

Det är något visst med en öppen spis i köket. Inspiration Insatts Öppen Spis. Ritningar Platsmurade Spisar. Behöver du personlig hjälp? Vi på Mariebergs finns här .

Här hittar du inspirerande bilder på öppen - spis uppladdade från vanliga svenska hem. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder. MURAD ÖPPEN SPIS ELLER BRASKAMIN? Låt vårt bildgalleri med exempel på utförda installationer inspirera dig.


Här i galleriet kan du se bilder på nybyggnationer och installationer av eldstäder och skorstensarbeten som vi utfört och förhoppningsvis få inspiration och idéer. Klicka på miniatyrerna för större bild. Frimurade öppna spisar är något av en specialitet för oss.


Kassetter och insatser Med Contura får du en spiskassett som du enkelt kan anpassa till din öppna spis.

Vi har även större kamininsater för dig som vill designa och mura upp din egen. Gjutjärnskaminer Gjutjärn är ett vackert och robust . Contura iModern tresidig Med denna kamin-insats gav vi den gamla eldstaden en modern och diskret stil. Våra spisinsatser och spiskasetter till öppna spisar har en verkningsgrad på 79-. Vi har ett brett sortiment av braskaminer, täljstenskaminer och spisinsatser till Öppnen spis.


Kolla på vår hemsida under braskaminer, täljstenskaminer och spisinsatser för mer information. En öppen spis är en fast eldstad med skorsten. Den öppna spisen är ej ekonomisk att elda i. Efterhand som det har kommit moderna kaminer och kakelugnar har den öppna spisen nästan försvunnit. Vi håller som bäst på och bygger vårt hus och vi har så smått börjat fundera på vilken slags eldstad vi skall ha. Vi behöver ingen accumulerande spis ,(som de finsktillverkade kermansavi, nunnauuni) för vi kommer att värma upp huset med ved (min man har själv byggt vår panna), så vi behöver inte elda för . Re: Tid o pris att mura öppen spis.


Viktigt att poängtera är att de stod för enbart uppmurningen av spisen för anslutning på existerande skorstenstock. I ett av rummen är det uppmurat (med blåbetong) vad vi trodde var en igenmurad öppen spis men efter att ha borrat en öppning och tittat in fanns det varken. Vi putsade teglet, på bilden återstår galler för konvektinen, vi har även en värmekanal upp för att sprida värmen när vi eldar. Läs om fraktavgiften under fliken Leverans.


Kaminens storlek: H cm.

Ladda ner högupplöst bild. Välj kamin, ta en bild i ett rum, spara bilden och ta med den till vår butik. Du kan även välja att placera kaminen i en befintlig bild. Dela dina bilder med vänner och hitta all produktinformation du behöver.


Välskött äkta brf med sansad. Vitkalkad fungerande öppen spis med både hylla och gnistskydd på golv i original granit. Jag vet att du kommer att trivas här! SOVRUM Nästan mmed gott . Contura iär en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning.


Passar de flesta öppna spisar. Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på framsidan. Spiskassetten med panoramalucka bjuder på stora glasytor vilket gör att elden syns ordentligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения