måndag 20 november 2017

Attityd 200 täljsten

En nättare och smalare modell än den större modellen Attityd 1men med samma generösa glasytor och fina förbränning. Som bonus får du också kanske marknadens mest generösa insyn till brasan. Vilket du än väljer så får du en eldstad som har den senaste förbränningstekniken i . Dels för att täljsten är mycket dekorativt men framför allt för sin värmelagrande egenskap.


Täljstenskaminer har varit populära länge.

I Finland har man en lång tradition av tunga ugnar tillverkade i täljsten men i Sverige har dom lättare täljstenskaminerna varit mest populär. Men med samma generösa glasytor och fina förbränning. OBS: Kampanjpris gäller beställningar lagda t. Tänker ge mig in i kaminträsket. Var i butik i helgen och ögonen föll på Attityd 1för att den såg snygg ut med täljsten och för att skorstenen.


Bränsle: Ved Effekt: kW. Verkningsgrad: 7procent.

Finns även med omramning i täljsten för bättre värmelagring. Detta beror på att stenen lagerhåller värmen länge och gör att täljstenskaminer blir effektiva värmeskapare. De utstrålar även värme efter att elden har brunnit ut, så hus som värms upp med denna kamin känns varma och sköna även på morgonen. Hur stor effekt din kamin . Lycka till med din nya eldstad! Insatsen är från fabrik märkt med en typskylt som sitter bak på strålningsplåten.


Om omramning i täljsten eller plåt skall monteras skall den lösa typskylten, som . Dessutom kan du köpa enbart insatsen i gjutjärn om du vill göra . Attityd 2är en mindre modell än föregångaren Attityd 100. Eller så byter du ut materialet i sidopanelerna och topp till värmelagrande täljsten eller betong. Det blev så självklart att välja en kamin helt klädd i täljsten - till och med luckan under eldstaden! Innan och efter:-) nu finns det en fint täljstenskamin på plats.


KaminAteljé added new photos. Med täljsten från Finland. Lemmi Parkala, André Dix and Holgers mureri like this.

Nostalgitripp med mamma till Österviken idag! Många fina barndomsminnen! to see photos and videos from friends and discover . Det blev en attityd 2från Skandinavisk Spismiljö,en kamin som är klädd med täljsten och har glasrutor påsidorna, säger Christian. Därför säljer vi ut vissa av våra utställnings-kaminer med stark reducerade FLYTT-PRISER! Så skynda att fynda kolla in här på vår utförsäljningssida!


Contura-556T-castiron-black-web-3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения