torsdag 9 november 2017

Woods luftavfuktare

Mer än år och över 400. Jämför priser på Woods DSAvfuktare. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Välkommen till PriceRunner!


Woods luftavfuktare DS28-F - Woods luftavfuktare DS28-F kommer med mekanisk kontroll och lämpar sig för källare där du vill skapa ett bättre klimat. Woods luftavfuktare MRD- Woods luftavfuktare MRDkommer med digital kontroll och lämpar sig för tvättstugor, torkrum och uppvärmda källare där du vill skapa ett bättre klimat.

DS28F en robust allroundavfuktare som avfuktar källaren samtidigt som den torkar tvätten. DS28F ger dig en effektiv värmepumpseffekt och renar luften samtidigt som du räddar värdet på ditt . DS28F är en kraftfull allround- avfuktare som enkelt avfuktar hela källaren! Luftavfuktare DS15F från Woods för krypgrunder upp till 1m². Tack vare sin stora luftgenomströmningskapacitet är denna avfuktare optimal för en krypgrund. Multivaruhuset för hela familen.


En mycket energieffektiv och kraftfull avfuktare ! Den torkar tvätt och källare fortare än någonsin!

Den kraftfulla kompressorn gör att avfuktningen går fort, samtidigt som ED50F skapar mer värme än vad den drar ström. ED50F torkar tvätten och avfuktar källaren snabbare än någon annan . Woods DS36F har samma goda egenskaper som testvinnaren DS28F men den har högre kapacitet och är mer energieffektiv. Finns att köpa hos Luftmiljöbutiken.


Tank som rymmer 7L och slanganslutning samt automatisk . Håller källare, båtar och sommarhus torra och fräscha. Denna modell har samma goda egenskaper och specifikationer som DSmen är ännu mer effektiv. We would like to offer you 6-years extended warranty.


Verksamheten omsätter cirka miljoner kronor och kommer att flyttas till Systemairs dotterbolag i Kanada. Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans. Utrustad med hastighet, tankvolym på liter och arbetsintervall mellan °C till °C.


Idealiskt för att torka tvätt tack vare hög . Endast använd under några få veckor i samband med en fuktskada. Med över år i branschen och mer än 400. Woods det mesta om mögel- och fuktproblem.


Woods avfuktare är en enkel, billig och mycket effektiv lösning för att få bort överflödig fukt och samtidigt ta bort . Den här avfuktaren kombinerar diskret design med sparsam teknik. Den är ekonomisk, då den enbart arbetar vid behov.

MDväger mindre än kg, vilket gör den enkel att flytta när så krävs. Vidare så är den utrustad med ett smart påminnelselarm, . Sveriges sålda avfuktare och är en kraftfull allround-maskin som passar de flest utrymmen. Robust och pålitlig och mycket lätt att installera och använda.


Mekanisk hygrostat, antimögelfilter, slanganslutning för direkt vattenavledning, automatisk avfrostning. Tar bort överflödig fukt och dålig lukt och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения