fredag 24 november 2017

Gnosjö klimatprodukter termostat

Gnosjö Klimatprodukter AB …är ett expansivt familjeföretag med rötter i gammal välkänd Gnosjöanda. Med vår mångåriga erfarenhet av produktion samt inköp håller vi en hög nivå vad det gäller leveranser samt kvalitet på våra produkter. Företaget har specialiserat sig på klimatprodukter som olje- och elradiatorer, . Oljan fungerar som stabilisator och ger jämn värme över hela radiator ytan.


Termostaten är också försedd med överhettningsskydd. Om jag dragit ned temperaturen då jag reser bort är det trögt att få igång regleringen igen.

Radiatorn är helt ljudlös och luktfri. Efter några dagars skruvande på vredet kan det hända att de kommer igång. Det är alltså elektroniska termostater på dessa radiatorer. Jag tog ikväll loss termostatboxen och kollade lite.


Du kanske även är intresserad av. Elektronisk termostat 2V Gnosjö. Vi älskar att hitta lösningar som gör . Element från Gnosjö som är fylld med underhållsfri mineralolja och är försedd med elektronisk termostat som håller en jämn värmenivå, villket spar energi.

En av fördelarna med att välja ett. Modeller med bimetall termostat 230V. Sladd med jordad stickpropp.


GNOSJÖ KLIMATPRODUKTER AB till köparen från det datum då den levererats från vår återförsäljare. OLJERADIATOR GNOSJÖ 500W ELEKTRONISK 400V 600X660. Oljeradiator 500W 400V elektronisk termostat , konvektor och nattsänkning. Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer.


Utrustad med elektronisk termostat , överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd och levereras med väggfäste. Kräver installation av behörig elinstallatör. Med mångårig erfarenhet när det gäller produkter som olje- och elradiatorer, infravärmare, värmefläktar, konvektorelement och kalluftsfläktar har du många produkter att välja på. Jag kan inte yttra mig om livslängd eftersom det är ett par månader gammalt, men det håller jämn temperatur i rummet utan att föra väsen eller bränna damm. Jag valde varianten med konvektionsflänsar på baksidan och den finns inte på jula.


Det är möjligtvis inte ett element från Gnosjö klimatprodukter (GKP)? Isåfall är det stor risk att termostaten är paj. Jag har nämligen två GKP element som gett upp i höst med liknande symtom, de är dessutom inte speciellt gamla (dock utom garanti såklart). I ett fall beter sig elementet som ditt. Karta och vägbeskrivning.


Direktverkande elradiator med elektronisk termostat.

Kalibrerad termostat -ratt gör det enkelt att ställa in termostaten till önskad .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения