fredag 17 november 2017

Ventilationsaggregat

Med ett bra ventilationsaggregat håller du avgaser, pollen och bakterier på en låg nivå. Frisk luft inomhus är viktigt för vår hälsa. Moderna ventilationsaggregat kostar en del men kan - förutsatt att de används rätt - bli billiga i längden.


Jämfört med gamla system sparar de moderna ventilationsaggregaten energi snarare än. FTX-aggregat för ett hälsosamt och komfortabelt inomhusklimat.

Bra ventilation uppnår du med våra ventilationsaggregat. Kompakt och flexibelt aggregat med sido och toppanslutning. Aggregatet har inspektionslucka i båda sidor samt sex stycken kanalanslutningar.


Vindsaggregatet för den större villan eller det mindre kontoret. Mer än mindre byggmått än motsvarande aggregat på marknaden. Ventilationsaggregat A200S är konstruerad med senaste teknik för att ge hög luftkomfort till låg driftskostnad.


Vi erbjuder också användarvänliga beräkningsprogram som verktyg för att du ska kunna dimensionera ventilationsaggregat , värmeväxlare, takfläkt och boxfläktar till dina projekt.

Våra ventilationslösningar används främst för komfortventilation i bostäder, kontor, skolor, kök etc. Vi har även automatikprodukter anpassade för . Ett komplett sortiment av ventilationsprodukter för komfort- och industrianläggningar. Flexibla ventilationsaggregat som ökar komforten och sänker driftkostnaden. Ventilationen förbrukar ca av värmeenergin i ett normalisolerat, normventilerat bostadshus utan återvinning. En stor del av denna värmeenergi går att återföra med hjälp av värmeåtervinningsaggregat eller frånluftsvärmepump.


Här hittar du aggregat med s. Speciellt anpassad för att motverka: Fukt. Vallox ventilationsaggregat är funktionssäkra och energiekonomiska. De är konstruerade och tillverkade i Finland och deras värmeåtervinning har en årsanvändningsgrad av toppklass.


Sortimentet har ett lämpligt aggregat för olika stora objekt och behov. Genom att välja ett Vallox-ventilationssystem kan du alltid njuta av . Nytt ventilationsaggregat i gammalt enfamiljshus. Enkel modifiering av existerande ventilation utan att man behöver byta kanalstosar.


Letar du efter ett ventilationsaggregat med roterande värmeväxlare samt korsvärmeväxlare med hög verkningsgrad?

Att ha en bra ventilation inomhus är viktigt för att vi ska må bra. Värmeväxlare Air V2från Mitsubishi Electric skapar en bättre inomhusmiljö med sin unika värmeväxlare och är ett . Hur mycket ventilationsaggregatet bullrar ska visas på energimärkningen. En skillnad på två decibel är knappt hörbar, medan en skillnad på tio decibel upplevs som dubbelt så högt.


Kontakt os om ventilationsaggregat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения