torsdag 9 november 2017

Cylinda felanmälan

Här bokar du besök av våra servicetekniker. Cylinda Service är Cylindas serviceorganisation med egna servicetekniker som alla är specialutbildade på Cylindaprodukter. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, fyll i så mycket som möjligt av nedanstående. Du kommer få ett sms med datum och tid för ditt . För oss är det viktigt att du känner dig helt nöjd med ditt köp och att allt fungerar som det ska.


Behöver du ändå hjälp med något kan vi lösa det mesta snabbt och smidigt.

På de följande sidorna kan du ladda ner bruksanvisningar, produktblad och energidekaler, boka service, kolla in garantier , få hjälp med . Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får. Hittar du inte svaret på det du undrar över är du varmt välkommen att skriva en egen fråga. Du måste vara inloggad för att göra en reklamation eller retur.


Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Vid fel på vitvaror kontaktar ni Cylinda direkt som ger er rätt till service inom timmar. Whirlpool och Bauknecht: .

Företaget finns i Malmö, men välkomnar kunder från Lund. JR Hushållsservice AB Välkommen till JR Hushållsservice AB vi jobbar endast mot fastighetsförvaltningar, bostadsrättsföreningar och företa. Den femåriga garantitiden gäller även för vitvaror från Cylinda. Hos oss hittar du Cylinda tvättmaskiner i olika prisklasser, storlekar och utföranden. Felanmälan görs till Cylinda.


Beställ din nya Cylinda tvättmaskin på ELON. Onödig utryckning debiteras anmälaren. FELANMÄLAN TV, TELEFONI OCH BREDBAND. Vi har ett stort lager med delar från de flesta fabrikat på marknaden.


Använd formuläret nedan för att beställa en önskad reservdel. Markera önskade alternativ och ange dina namn- och adressuppgifter. Vi kontaktar er så snart vi kan med besked om ert ärende.


Kontakta mig för reservdel. Jag vill komma i kontakt med en installatör .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения