torsdag 9 november 2017

Inredning öppen spis

Under vinterhalvåret är det få saker vi önskar så mycket som att ha en egen braskamin hemma. I engelsk modell med riktig el utan rök. Eldas med spisbränsle (medföljer ej).


Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för öppen - spis. Kaminens storlek: H cm.

StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem. Genom att hänga spisarna från taket, genom att låta dem rotera och följa oss varhelst vi väljer att vara, genom att låta dem springa ut ur väggarna, genom att se dem som levande skulpturer, har vi etablerat elden som ett fokus i vårt dagliga liv. Med stolthet kan vi berätta att DIS är Sveriges agent för den franska . Det är något visst med en öppen spis i köket.


Har du redan en kamin eller eldstad i ditt hem är det bara att gratulera. Den öppna eldstaden är högaktuell i höstens inredning. Ska du möblera stora ytor?

Inredarna ger dig de bästa tipsen på hur du inreder ett stort rum som vardagsrum, sovrum, kök, badrum mm samt rum med öppen planlösning! Inredning av ett modernt mellanstort allrum med öppen planlösning, med en bred öppen spis ,. Berggren Hörle Fastighetsmäklare AB. Minimalistiska Vardagsrum, Interiöridéer, Idéer Vardagsrum, Sweet Home, Minimalistisk Inredning , Hall, Vardagsrum, Heminredning, Herrgård. Entréplan med öppen planlösning, platsbyggt Kvänum-kök, braskamin, vardagsrum med stort ljusinsläpp. Nottingham Öppen Spis vit.


Hade vi satsat på mer skärgårdsstil och stuga hade vi säkert kunna behålla den men eftersom vi var fast beslutna om att modernisera huset så fick den istället utgöra grunden för en putsa mycket större öppen spis med inbyggt vedfack. Taket på hela ovanvåningen var väldigt lågt och jag minns första . En el oavsett den är äkta eller ej, skapar både mys, hemtrevnad och en luxuösare känsla. Har du ingen äkta spis finns det mängder av så kallade ”fuskspisar” att köpa för en inte alls så stor kostnad.


Denna pin hittades av Pernilla Zetterberg. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. PPEN SPIS ELKAMIN FÖR HÖRN VIT. Elegant eldstad för hörnet!


Elektrisk öppen spis med två värmelägen som du placerar i ett av hemmets hörn.

I vardagsrummet finns en öppen spis i ena hörnet. Men det finns ett problem. Man får inte elda i den av någon anledning. Behöver lite tips på vad man kan ha där istället för att höja mysfaktorn?


Blockljus har jag i åtanke, stora . Här får ni de tips på de snyggaste öppna spisarna på marknaden just nu och de är dessutom bortom billiga ! Bara på Inredningsvis blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения