tisdag 21 november 2017

Vakuumpump manometerställ

Komplett sats med vakuumpump och manometerställ. Kompakt utförande och låg vikt. Utvecklad för konstant användning. Använd tillsammans med manometerställ.


Pumpen ar utrustad med komplett manometerställ och alla slangar som behövs för att kunna vakuumsuga en luftvärmepump.

OBS manometerstället visar Tryck i PSI samt temperatur fahrenheit Engelsk instruktionsbok. Allt du behöver för att vacuumsuga en luftvärmepump). Alla priser finns i vår webbshop. R410A- adapter medföljer. Jula ska ha men vad är det för artikel nr på dom?


Bor i 2-plansvilla 1kvm boyta med källare också 1kvm i Stockholm segeltorp byggt - och välisolerat. Panasonic He9dke en på varje plan.

Falsk säkerhet med manometerställ och vakuumpump. Hjälp med vakuumsugning el. Testade JULAS vacuumpump idag! Här finns även verktyg för den som vill göra lite mer själv, som en vakuumpump med manometerställ.


Bland produkterna finns ett rengörings-kit, som du kopplar till dammsugaren, för att kunna rengöra din värmepump mer effektivt och på så sätt säkerställa en hög effekt och lång livslängd. Se verktyg för värmepump här. Vill du jämföra den här produkten? Vakuumpump för användning i klimatanläggningar i passagerarvagnar och yrkesfordon. Manometerställ för mobilt bruk.


R134a, R404A, R50 R407C. Flera av verktygen, som vakuumpump och manometerställ , har du kanske inte hemma i garaget och det blir dyrt att köpa in dem för endast en installation. Pumplagret - installerar i nästan hela Sverige. Din session har gått ut, vänligen logga in . Våra verktyg har hög kvalitet, lågt pris och levereras kommande arbetsdag.


Liten behändig vakuumpump med bärhandtag.

Gummifötter gör att pumpen står stadigt. Välkommen till prisvärda verktyg och tillbehör hos Jula! En värmepumpsinstallatör är expert på just värmepumpar och vet bättre än du var värmepumpen skall placeras och hur den skall installeras, så resultatet blir så bra som möjligt. Installatören har självklart även med sig alla de verktyg, som behövs vid installationen.


Referensnummer, Passar till. Du måste vara inloggad för att se priset och . MANOMETERSTÄLL MV4WS5C HFC, 4-VENTILSTÄLL. Med pulsdämpade manometrar, mm i diameter , klass 1. Detta för att särskilja dem från tra- ditionella HFC-cylindrar och på så sätt undvika samman- blandning. Rekommendationer för vakuum, återtagning och läckagekontroller för A2L-köldmedier gäller även för.


Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm.


Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . AC-serviceslang i extra kraftigt utförande med färgade ändar(blål) för manometerställ , AC-maskiner och andra AC-verktyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения