torsdag 9 november 2017

Golvskiva kamin

En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller glas. Plåtskydden är mm tjocka och glasskydden är mm tjocka.


OBS: När Vi SKICKAR: gäller fritt Vårt lager eller inom radie km. Eller vi lämnar fraktkostnad till er först, är ju glas och skrymmande, så är dyr frakt annars.

När Vi utför installationen, så klart Vi tar den med oss, på längre avstånd :-). Eldstadsplan glasskiva mm härdat glas. Golvskiva glas kamin rakmodell. På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer.


På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! Måttet på golvskivan du behöver beror på kaminens mått. Gnistskydd i härdat glas som låter ditt vackra golv synas igenom.

Hej Har precis köpt ett hus där det finns en Centura 560I i vardagsrummet. Denna står på ett ekparkettgolv ovanpå en stor glasskiva till golvskydd. Tänk på att golvet som underlag måste vara . Den här kaminen skiljer sig från. Concept Phantasma Tower Etanol- Kamin Säkerhetsbrännare Bransläckare Rostfritt stål.


Elegant etanolkamin i borstat, rostfritt, stål - för sot- och rökfri eldmagi. Flexibel: kan användas som både vägg- eller fristående kamin med en stabil golvskiva av säkerhetsglas. Lång förbränningstid och lätt hantering tack vare en . Vi på K-rauta har flera olika kaminer att välja på till bra priser. Kaminerna i vårt sortiment är i olika storlekar och stilar från populära varumärken som NSP, RGE och Westfire. Slutet förbränningssystem.


Befintlig skorsten och elementskorsten. Anslutning mellan kamin och stålskorsten. SPEGEL furu, Krogenäs stil, h ca cm. KAFFEKOKARE Svea Eskilstuna liter.


Vi har diverse (isolerande) golvskivor för till exempel vedbrasor och öppna eldstäder. Dessa golvskivor är gjorda av 2mm puder-coatad rostfrittstål och skyddar golvet från askrester, lågor och brinnande ved rester.

Varje golvskiva är eldfast och utrustad att klara av temperaturer upp till 6° grader. Säkerhet Beroende på vilken kamin du väljer har vi en golvskiva som passar till kaminens form. Aduro har ett stort utbud av golvskivor i stål eller glas samt specialskivor för Aduro 1. Aduro Aduro Lux och Aduro 15-serien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения