måndag 21 augusti 2017

Uponor ställdon

Monteras på golvvärmefördelarens tilloppsventil. Vattenburen golvvärme från Uponor gör varje kvadratmeter användbar! Golvvärmen fungerar lika bra oavsett hur du inreder och möblerar och med värmegolv slipper du dammsamlande element och rör.


Vi ser till att hela huset blir varmt, skönt och tyst med ett osynligt värmesystem. Med rätt rumsreglering sänker du . UPONOR SMATRIX STYRDON UNIVERSAL 24V, NC, 1W.

Används för att ansluta Uponor Control System till golvvärmefördelare av annat fabrikat än Uponor. Passar till de vanligast förekommande golvvärmefördelarna på marknaden. Monsteras på golvvärmefördelarens tilloppsventil. För Uponor WGF Fördelare.


Artikelspecifikationer VA26. Ventilleverantör, Giacomini. Anslutning, ventil, Klämring. Adapter till RTA(O)M- ställdon.


Om inte Uponor tillhandahåller någon lösning för att montera sina ställdon kan det bli lite lurigt.

LK använder ju inte någon gänga till sina ställdon utan har en knäpplösning. Jag vet att LK säljer adaptrar som gör att du kan använda deras ställdon på flertalet andra fördelare. Men om Uponor har något . Uponor Golvvärme - Två styrdon på samma termostat?


Vitsen med reglercentral, uponor - lk etc. Fraktfritt till hela Sverige av VVS varor! Använd tabellen för att finna rätt adapter till ditt golvvärmesystem. Vid frågor – kontakta din närmaste LK-representant. Rehau fördelare i mässing, . Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité.


Allt inom Golvvärme, VVS och El. Alltid Fri Frakt på Golvvärme. Välj fabrikat i drop -down menyn ovan. ReTherm - Armaturjonsson. Henning Jensen fördelare i mässing med flödesmätare.


Tror inte Uponor har ställdon för TP KNX, de har ett radioprotokoll som följer knx standard. Handla VENTILADAPTER VAWIRSBO till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Vi har Vattenburna golvvärmesystem från Valsir och Uponor till bra priser.


LK Ställdon 230V AC (NO).

Alla priser inklusive moms.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения