måndag 21 augusti 2017

Luftavfuktare stall

Luftavfuktare från Canvac -torkar torrt lika bra som den avfuktar luften. De flesta typer av avfuktare för privat bruk är kondensavfuktare, men dessa kan inte köras vid lägre temperaturer. Om du till exempel behöver avfukta ett ouppvärmt garage eller stall , där det är frostfritt, men där temperaturen periodiskt kan falla under noll, så kan en absorptionsavfuktare vara det rätta valet. På HästNet hittar du alla Avfuktare och alla leverantörer av Avfuktare.


WCDär en avfuktare för stall.

Skillnaden mellan denna modell och den vanliga WCD4Pro är att denna är epoxybehandla vilket innebär att den klarar av aggressiva och korrosiva miljöer så som svinstall och ladugårdar där t. En effektiv avfuktare som bidrar till att skapa ett bättre klimat inomhus. Inbyggt filter och låg ljudnivå. Vattenbehållarens volym är på liter. Automatisk avfrostning och inbyggt uppsamlingskärl med nivåvakt och indikeringslampa.


Försedd med en meter lång sladd med stickpropp för anslutning till jordat . Våra avfuktare lämpar sig mycket väl för avfuktning av stall och sadelkammare. Vi använder oss av sorptionsteknik i våra avfuktare vilket gör att vi kan avfukta i låga temperaturer.

För dig som vill ta bort fukt och dålig lukt! Använd den i krypgrunden eller ställ den i källaren, i rummet eller där det. Munters energisnåla avfuktare finns i en mängd olika varianter.


Allt från små avfuktare till källare, förråd och arkiv, till luftbehandlingsenheter, industriavfuktare och stora klimatsystem. Munters erbjuder även skräddarsydda avfuktare för alla applikationer inom processindustri där det finns stränga krav på reglering av fukt och . Stalluften innehåller ammoniak och andra gaser som är aggresiva mot de flesta metaller (t.ex. aluminium, galvaniserat stål och koppar). För att klara sig i ett stall måste därför en stallavfuktare vara tillverkad av rostfritt stål eller annat extremt korrosionståligt material. Tycker du att tvätten tar för lång tid att torka? Ställ in en luftavfuktare i rummet och se tiden minska drastiskt.


Om du saknar utrymme för en torktumlare så kan avfuktaren fungera som ett substitut. Den är perfekt att ha i tvättstuga, badrum, källare och på vind. Woods MRDluftavfuktare är idealisk för de flesta miljöer. Ställ bara in din önskade fuktighetsnivå och sedan sköter den sig själv.


Och du behöver inte bekymra dig för avfrostning eller underhåll, MRDär en luftavfuktare med många funktioner och fördelar. Stallägaren har räknat på ventilation etc. Avdunstning sker ju i så fall även från vattenkopparna, och även om ytan på vattenhinken är större än ytan på vattenkoppen borde denna skillnad vara försumbar i ett stall där luftfuktigheten generellt är ganska hög.

Sänker luftfuktigheten för behagligare inomhusklimat. Med Jonisering för renare luft. Funkar jättebra även när man hänger fuktiga täcken i rummet. Men vi har ingen jättestor sadelkammare (ca kvm).


En fuktstyrd frånluftsfläkt där man kan styra önskad nivå kanske funkar bättre. Alla avfuktare från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet. Sätt stickkontakten i vägguttaget, ställ in önskad luftfuktighet och fläkthastighet, starta sedan avfuktaren.


LAF - enkel att använda. Ställ önskad fuktighet med pilarna, bekräfta med set. Displayen visar den akuella rel. Röd lysdiod visar att avfuktning pågår.


Skruva av topplåten på avfuktaren, ställ in termostaten ”Rt” på önskad rumstemperatur. Anvisningar för luftavfuktare. Läs bruksanvisningen noga innan du använder luftavfuktaren första gången och spara den på ett säkert ställe.


Sänk inte ner avfuktaren i vatten eller andra vätskor. Använd aldrig avfuktaren om en sladd eller kontakt har skadats, efter driftfel eller om den har .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения