torsdag 10 augusti 2017

Eldstadsplan glas

En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller glas. Plåtskydden är mm tjocka och glasskydden är mm tjocka. Eldstadsplan , plåt, glas eller mässing.


Framför en eldstad måste det finnas ett eldstadsplan.

Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas. Finns i olika utföranden. På Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg tillverkar vi gnistskyd eldstadsplan och golvskydd av härdat glas för öppna spisar, kakelugnar kaminer och eldstäder. Golvskydd i härdat glas eller plåt-Bra skydd under braskaminen. Enligt krav i Boverkets Byggregler (BBR avsnitt 5:422) skall golvet vid braskaminen skyddas mot antändning genom golvskyd även kallat eldstadsplan.


Ett golvskydd kan utgöras av tegel, keramiska plattor, plåt eller glas. På fräscha, jämna golv kan man med .

Vi har slitstarka golvplåtar i emalj och hållbara eldstadsplan i glas. Använd ett eldstadsplan när du vill slippa att gnistor eller glöd antänder i golvet. Med hål anpassat för tillufts-slang genom golv. Här finns denna utställd.


Skorsten och montering tillkomer. Vår sortiment har stor bredd och variation, där många olika material används för att skapa den bästa designen och högsta . Kort golvskydd i glas ger ett nätt intryck och är lätt att plocka bort vid exempelvis städning. Härdat glas så ser du brädorna under. Säljes av: Jonas Hjelte februari 08:01.


Visa på karta (Kungsbacka). Telefonnummer kan av säkerhetsskäl inte skrivas ut. Djub: 1mm - Bredd: 1mm. Välj bland olika modeller och olika toningar. På grund av risken för utfallande glöd måste ett brännbart golv skyddas av ett eldstadsplan.


För installation av eldstad och uppförande av skorsten fordras att en bygganmälan inlämnas till vederbörande byggnadsnämnd. Det ska sträcka sig minst.

För råd och anvisningar angående bygganmälan rekommenderar vi er att rådfråga. Shoppingprodukter från företag över hela landet samlade på ett ställe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения