tisdag 29 augusti 2017

Canvac luftavfuktare

Avfukta rätt i din inomhusmiljö med våra avfuktare. När vi bygger hus idag har vi tyvärr glömt bort de naturliga luftdragen som fanns i husen förr. I vårt sortiment hittar du bra luftavfuktare från Canvac och Mitusbishi Electric.


En smidig och lättskött avfuktare som har en kapacitet på l. Passar i utrymmen upp till m² där lite enklare avfuktning krävs. Den klarar temperaturer mellan och C°.

Du kan smidigt flytta luftavfuktaren var den än behövs med handtaget. Tankvolymen är på liter och du kan smidigt ansluta slang till en golvbrunn så slipper du att tömma tanken varje gång den blir full. Q Air D1har en digital display . Här hittar du energisnåla luftavfuktare. Dessutom kan luftavfuktaren hjäpa till att torka din tvätt snabbare eller se till att speglarna inte immar igen i badrummet. Den är liten och smidig och lätt att flytta med ett integrerat handtag.


Digital display som visar aktuell luftfuktighet, finns möjlighet att ansluta slang direkt till golvbrunn. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans.

Med torka-tvätt funktionen kan du smidigt torka tvätt snabbt och energieffektivt. Den digitala displayen visar den aktuella och inställda . Snyggt designade luftavfuktare med digital display. Passar perfekt i tvättstugan, källaren eller garaget. Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner!


Den avger liter per dygn vid t. Den har även slanganslutning om man skulle vilja ansluta direkt till en golvbrunn för att slippa tömma vattentanken. Läs bruksanvisningen noga innan du använder produkten. Spara bruksanvisningen för framtida bruk.


Dessa aggregat har snabbt blivit populära mycket tack vare kompakt och faktiskt snygg design vilket gör att de inte likt andra plåtlådor sticker ut så mycket i tvättstugan eller källaren där de lämpar sig som allra bäst. Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. Det finns luftavfuktare för olika användningsområden. Luftavfuktare ifrån Mitsubishi Electric med unik Cool Air funktion-kan användas som tillfällig airkondition. Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . Avfuktare som enkelt kan flyttas runt från rum till rum i hela huset.


Den smala designen gör den enkel att ställa intill väggen. Du kan också torka tvätt genom att ställa in avfuktaren på torka-tvätt-funktionen.

Efter flera år av försäljnings succé och Bäst i Test utmärkelser har Mitsubishi VX 16 . I RådRön så fick Canvac Q AIR Dbäst i Test av flera anledningar, men det som utmärkte sig mest vart driften under kallare temperaturer. Trots låga utrymmestemperaturer så hade denna luftavfuktare väldigt bra egenskaper med energiförbrukning och avfuktningskapacitet. I den nya versionen så har de även lagt in en . Till och med automatisk återstart efter strömavbrott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения