onsdag 30 augusti 2017

Rökgasfläkt braskamin

Rökgasfläkt för alla typer av braskaminer och öppna spisar. Draget i skorstenen till din braskamin eller öppna spis regleras med en elektronisk styrenhet kopplad till rökgasfläkten. Med en exodraft- rökgasfläkt installerad på din skorsten har du kontroll över din eldstad och styrningen av draget. Slipp sotiga rutor och röklukt. Köp rökgasfläkt för ökat drag i rökkanal hos ventilation.


En rökgasfläkt behöver du när du har för dåligt drag i skorstenen.

Fläkten skapar ett snabbt drag och på så sätt undvikes sotfläckar och rökläckage och det blir enklare och säkrare att tända en brasa. Med en rökgasfläkt får du ett rök- och luktfritt inomhusklimat även när du använder din braskamin eller öppna spis. Köp en rökgasfläkt för ett rök- och luktfritt inomhusklimat när du använder braskamin och öppen spis.


Draftbooster är en ny skorstensfläkt som är lätt att installera. Exodraft skorstensfläkt RSV är en utflödesfläkt som är byggd med ett starkt vertikalt utflöde. Eftersom skorstensfläkten monteras uppe på skorstenen så skapas ett vakuum i rökkanalen och skorstenen. Skorstensfläkten kan användas för alla sorters bränsle men är framför allt lämpad för hårda bränslepannor, eldstäder och . Nu är det slut med sotiga glasrutor, röklukt och svårigheter att tända.


Används med stängda vedeldade braskaminer då draget är dåligt.

Den ger mindre rök i rummet och effektivare och renare uppvärmning. Ett optimalt skorstensdrag direkt. Du får mer tid att njuta av full komfort med eldstaden. I vart fjärde hem med braskamin eller öppen spis uppstår det problem när brasan ska tändas. Några av de vanligaste problemen är: Besvär vid tändning.


Om du har problem med att tända kan det bero på att du använder fel bränsle eller på dåligt drag i skorstenen. Planerar att sätta in en braskamin med tillhörande skorsten (det finns ingen murstock i huset). I en av offerterna som jag fått in står det att ev.


Vid en följdfråga vad det i så fall skulle kosta så visade det sig att det går på 17. Lösningar för bostäder, kommersiellt och industri! En garanterad lösning är rökgasfläkt och den gör även så att värmeekonomin blir bättre. Att röken väller in i rummet kommer som en obehaglig överraskning för många när de ska starta sin braskamin för första gången.


Det var ju tänkt att röken skulle gå upp i skorstenen och inte ut i rummet där röklukten och eventuell sot . Installera en rökgasfläkt ! Du får den perfekta brasan och kan njuta av din öppna spis eller braskamin under hela säsongen utan problem. Vår butik har vuxit till över 300kvm och vi har över 1eldstäder i vår utställning. I utställning hittar du vedeldade braskaminer , gasbrasor, bioetanolspisar och gasol.


Besök oss på Arlövsvägen . Med ett rökgasfläktsystem från exodraft kan du reglera skorstensdraget efter dina behov vilket ger dig ett optimalt skorstensdrag innan du börjar elda.

Detta ger dig mer tid att njuta av full komfort framför en varm eldstad eller braskamin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения