måndag 21 augusti 2017

Termostat din skena

Elektronisk temperaturreglering med reglering på temperaturnivå. Beställ idag, leverans imorgon! TERMOSTAT DIGITAL DIN - SKENA FÖR INDUSTRI.


Omfattas inte av utökad ansvarstid vid entreprenad. Logga in för att se prisuppgifter.

EB-Therm 8har en tydlig display som alltid är belyst. I visningsläget ser du en sammanfattning över de viktigaste inställningarna och status på funktionerna. Via huvudmenyn navigerar du dig enkelt fram till alla inställningar.


Med hjälp av knapparna når du också ett antal genvägar till olika funktioner . Frysvakt, för montering på DIN - skena. Skala för andra temperaturområden. Termostat , 1-stegs, DIN -montering.

Stort temperaturområde, ställbar kopplingsdifferens för stora belastningar och svår industrimiljö. Givarövervakning med LED som indikerar avbrott eller korts. Får endast monteras i icke explosionsfarliga miljöer.


Med sina många smarta funktioner är den unik kombination av användarvänlighet och möjliga användningsområden. En universellt användbar elektronisk termostat , för DIN - skena , i modern ytmonteringsteknik. Inställbar nattsänkning via externt tidur. Flera termostater kan anslutas till samma givare. Utgångar, En, A, 2V AC, slutande relä.


Givaringångar, En Regin NTC-givare. En termostat för värme eller kyla. Programmerbar för följande typer av givare. ETV monteras på DIN - skena och tar endast upp moduler, mm.


Anpassad för normkapsling. Golvgivare monteras så nära golvytan som möjligt i ett tätat installationsrör. Den blå hättan på givaränden kan dras av för att lättare komma in i trånga rör.

Rumsgivare monteras ca m över golvytan. KIMA AUTOMATIKCENTRAL 1-kablar, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения