måndag 28 augusti 2017

Husqvarna smalspis

I FÖREKOMMANDE FALL: V=eldstad på vänster sida. Cisternjärn är skyddsjärnet mot yttersidan. Brännjärn är skyddsjärnet mot ungen.


Hällfyllnad är trekanten som ligger mellan kokplattorna. Eldfast Lera, helst med järnfilspån, måste finnas på ugnstaket, .

Välkommen till Spis och Kaminboden. Vi säljer Sveriges mest sålda smalspis Viking 30! Besök vår sida för att läsa mer om J. Davidssons miljögodkända smalspisar till kök. Du får en skön och praktisk värmekälla i ett kök, som även är trevlig att laga mat på. Inte minst viktigt är att smalspisen blir en utmärkt reservvärmekälla, om strömmen skulle gå.


Ankarsrum smalspisen passar lika bra i ditt hem som i fritidshuset.

Köper och säljer reservdelar till gamla hus. Mycket bra skick, har stått i vårt kök och använts regelbundet. Nya eldfasta stenar förra året. Spegeldörr utan karm ca 62x205. Större spegeldörr en med karm en utan.


Nu har spjället inuti gått sönder (se bild). Gjutjärnsdelar till husqvarna och norrhult med flera. Tack för måtten Amarantus. I dag så har jag ringt till en spisverkstad i Alingsås och fått lite mer upplysningar om spisen.


Behöver ni nån del till någon spis och har vägarna . Westbo Ankarsrum Smalspis. Alla rättigheter reserverade. Nytillverkad gjutjärnsspis.


Spisen är förbättrat genom att bl,a, godstjockleken är ökad på överhäll och plattor. Den sammanlagda vikten har därför ökat till 1kg vilket gör att spisen avger strålningsvärme under en längre tid än den ursprungliga .

Tidlös design med glasad eldstadslucka och nätta yttermått gör Nya Viking till en attraktion i både nya och äldre kök. Modern eldstad där bränslet förbränns genom tillförsel av sekundärluft via hål i värmeculiteväggarna, för högsta möjliga . Husqvarna No Äldre modell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения