onsdag 23 augusti 2017

Trådlös termostat

Trådlös termostat hos Conrad. Ställ in önskad inomhustemperatur med tidsstyrning. Du kan programmera dagarna var för sig eller gruppvis. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner!

FSkan förses med trådlös styrning av vattentemperaturen. Detta ger en mer flexibel placering av termostaten. Ingen tråddragning behövs och det är lätt att vid behov flytta termostaten. Paketet består av en termostat , en mottagare som är kopplad till ett ställdon vilket i sin tur är monterat på FS36. Repeater, trådlös signalförstärkare.


Den har givare för lufttemperatur samt funktion för ECO-läge och frysskydd (underhållsvärme). Basenheter till trådlös rumsreglering. ICR- Den trådlösa basenheten ICRär en 230V mottagare för anslutning av trådlös termostat.

Rumsreglering och värmestyrning med trådlös termostat via mobil, surfplatta eller dator. Reglera golvvärme eller radiator enkelt för en behaglig temperatur. Batteridriven trådlös termostat till Floores trådlösa värmestyrning.


En termostat kan styra upp till radiatorer. Varje radiator måste ha ett TRV ställd. Skulle vilja ha en termostat som kan styra ett eluttag trådlöst, typ Nexa eller liknande. Tanken är att styra ett element som vid köksrenoveringen har.


Systemet är avsett för mindr e ytor som kontr olleras av max en termostat och max fem stycken ställdon. LK ICS-RFbestår av LK Rumstermostat ICS-RF,. LK Mottagarenhet ICS-RFsamt LK Ställdon. Anslut ställdonen i den nedre av de två plintraderna märkt.


Inte i den övre plintraden märkt. Connect the actuators to the bottom row of terminal plugs marked. Termostater för offentliga och kommersiella lokaler såväl som i hemmamiljö. Två touch, så har du installerat systemet.


Med Touchline installerar du enkelt rumstermostaterna i anläggningen.

Med endast två touch per termostat är du i princip färdig. För alla typer av byggnader. Touchline kan användas i alla typer av hem och byggnader - från små enfamiljshus till stora industriella kontorsbyggnader. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Infravärmare fjärrstyrd termostat mottagare utanpåliggande montering.


Kan kontrollera upp till mottagare. Den här rumstermostaten styrs med radiovågor (frekvens 8Mhz) och den är utformad för att ge inomhuskomfort och samtidigt spara energi. Den fungerar som fjärrkontroll för radiatorn.


Radiofrekvensfunktionen innebär att den kan styra flera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения