fredag 25 augusti 2017

Konvektorelement med fläkt vattenburen

Nutidens arkitektur med öppna planlösningar och stora fönsterpartier ställer speciella krav på uppvärmning. Med allt färre väggytor att montera radiatorer på och stora glaspartier, som kräver värme för att förhindra kallras, så är konvektorelement för vattenburet värmesystem den optimala lösningen. En stor fördel med vattenburna fläktkonvektorer är att du slipper installera konvektorn med rör.


Söker du efter en lösning för att reglera temperaturen i ditt kontor, hotell eller hem? Istället för att stråla ut . Då är en fläktkonvektor definitivt något för dig.

Med en högkvalitativ och elegant fläktkonvektor kan du styra temperaturen efter dina önskemål. Fläktkonvektorn ansluts till ett vattenburet system och blåser ut varm eller kall luft . Ska man sätta in ett vattenburet konvektor element med fläkt , eller ska man bara sätta in ett vanligt element för att få tvätt och blöta overaller . Vattenburet konvektorelement till garage? Konvektorelement , vara eller icke vara?


Går även att få med EC- fläkt. Helst då öppet mot hall, övriga rum och eventuellt mot trappa till övervåningen. Fläktelement kan även användas till svalkande luftkonditionering under de varma sommarmånaderna.


Med hjälp av den inbyggda fläkten sprids värmen upp till fem gånger mer än den statiska värmen från en radiator.

Det blir en värmespridning . Ny modell med snyggare design! Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Smart och praktisk lösning för dig med elementskydd!


Alla element kan förbättras genom att montera en elementfläkt för att långsamt cirkulera luften runt elementet och i rummet. Då fördelar Elementfläkten om värmen från taket till golvet genom att suga bort kylan vid golvet. Genom att du utnyttjar elementets värme mer . Utmärkt för ytor på max 30m².


Perfekt som tilläggsvärme för frit. Vitlackerad vattenburen radiator till slutna lågtemperatursystem med cirkulation. Vid samma framledningstemperatur på vattnet kan man få ut cirka gånger mer värmeeffekt jämfört med en vanlig radiator med samma mått. ROT-skatteavdrag gäller för arbetskostnaden.


Detta är en mycket bra investering och utmärkt komplement till vattenburen värme. Aquilo golvinbyggda konvektorer går att få med eller utan integrerad fläkt samt med både värme- och kylfunktion. I de flesta villor klarar man sig utan fläkt om tanken enbart är att förhindra kallras, och det finns komplement i form av någon vanlig radiator eller golvvärme.


Många väljer ändå en konvektor med justerbar fläkt , . Ungefär som Benny säger, att konvektorelementen är ofta utrustade med en fläkt som hjälper till med att cirkulera luften. Vanlig vattenburen radiatorvärme då?

MVP är med hölje för väggmontering med luftintag nerifrån och luftutblås uppåt. MVP ska kompletteras med en reglerpanel (se tillbehör) som placeras under den öppningsbara luckan. En fläktkonvektor kan enkelt beskrivas som en vattenradiator med inbyggd fläkt. Det varma vattnet från en värmepump eller annan värmekälla värmer radiatorkroppen och fläkten blåser sedan ut varm luft i huset.


I sovrum där fläktljudet kan vara störande kan du istället installera en vanlig vattenburen. Köp och sälj Element på auktion och till fast pris på Tradera. Fynda Värme bland massor av auktioner.


För dig med stort varmvattenbehov finns mått- och designanpassade varmvattenberedare. Våra energieffektiva och ekonomiska luftvärmepumpar för bland annat från luftsåtervinning motverkar dessutom fukt och radon effektivt. Energipartner utför även förebyggande värmepumpservice och reparation av värmepumpar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения