torsdag 17 augusti 2017

Wamsler kökspanna spis vattenmantlad

Varmt välkommen in till oss. Med Wamslers kökspannor kan du samtidigt som du värmer upp ditt hus med radiatorer och tappvarmvatten också laga mat på den planslipade stålhällen. Spisen finns i höger- och vänsterutförande.


JA, miljökraven uppfyllda! Våra spisar och kökspannor uppfyller kraven på utsläpp och verkningsgrad enligt Boverkets byggregler (BBR och BBR25).

Handla säkert och elda miljövänligt. Svart emalj med mässings- eller kromade beslag. Lock och anslutningssats medföljer utan extra kostnad. Nordic Heating har lång erfarenhet av kaminer, spisar och skorstenar.


Vi levererar till hela landet, ofta direkt till dörren. Vår egen isolerade skorsten BIOMODUL säljer vi med prisgaranti och den är lämplig till. Wamsler - spisar i det fall röranslutningen inte görs direkt in i murstocken.

Med vattenmantlade kökspannor från wamsler sprider du effektivt värme i hela huset. Köket, där kökspannan står, förses med brasvärmen. Den övriga värmen forslas i det vattenburna systemet och förser huset övriga rum med värme. Så länge elden i kökspannan brinner så håller du ditt hus varmt och ingen el är nödvändig . Wamslers kökspanna K1lämpar sig utmärkt för ett mindre hus på runt 1kvm med max 5-radiatorer och eventuellt en mindre dubbelmantlad vv-beredare.


K1har ett isolerat lock som sitter över den planslipade ha. Kökspanna NG,Lincar 7och Senko är effektiv, prisvärd och snygg vattenmantlad kökspanna för centraluppvärming, varmvattenförsörjning (i kombination med ackumulatortank) och matlagning. Pellets tycker vi inte är en alternativ eftersom de har blivit dyrare att elder med dem. Wamsler 1fick en dålig testresultat eftersom den släpper ut alldeles för mycket och är inte miljövänlig.


Vi kan tänka oss att skaffa solvärme i . NRJBOX erbjuder enbart vattenmantlade produkter som är en förutsättning för att få bra nyttjande av vedens energiinnehåll och en miljövänlig produkt. Kökspanna , vit, WAMSLER K1VIT Katalog Wamsler K1har automatisk draglucksregukator, sekundärluft, glas med termometer i ugnen, rosten höj- och sänkbar med . Jag börjar bli benägen att ge upp på begagnade kökspannor och byta ut min Tirolia mot en modern vattenmantlad kamin för att komma tillrätta med . Vattenmantlad Kamin - kaminer, braskaminer, insatser, murspisar, gjutjärnskaminer, eldstäder, pelletskaminer, täljstenskaminer, köksspisar - företag, adresser, telefonnummer. Alla vedspisar från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet.

Varioline Classic Integrerad. Rumluftsoberoende vattenmantlad kökspanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения