torsdag 10 augusti 2017

Braskamin ystad

Installera kamin och braskamin i Ystad. Vi på Skorstensteamet installerar och säljer kaminer i Ystad. Vi har lång erfarenhet av att sälja och installera kaminer.


Vår kunder säger framför allt att de känner sig trygga i valet av oss. Funderar du på att köpa braskamin i Ystad ?

Här hittar du alla företag i Ystad som du kan kontakta angående braskaminer. Vi vill passa på att gratulera Göran Nilsson och Alf-Inge Svensson som bägge vann varsin grill från Napoleon i helgen. Lycka till med era nya kaminer och era grillar eld2.


Vi gör plats för nyheter! Passa på att fynda ny braskamin då vi gör plats för nya modeller. Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin , insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Välkommen till vår utställning av braskaminer.


Vi kan hjälpa till med val av kamin och utföra installationen.

Vi hjälper dig med bygganmälan . En braskamin i ditt hem skapar både hemtrevnad och stämning dessutom kan du minska dina uppvärmningskostnader betydligt. Vi har ett stort sortiment av kaminer och eldstäder och vi är säkra på att (minst) en passar just dig. Kontakta någon av våra duktiga . Kaminer - XL-BYGG Hans Anders, Ystad.


Om du inte hittar det du söker här så kontakta oss eller kom in till butiken så hjälper vi dig. Vill du prata med en handläggare ring. Besök bokas via expeditionen som har öppet: måndag – och – 1 tisdag – fredag – och – 15. Besöksadress: Tobaksgatan 1 Ystad. Braskaminer - XL-BYGG Hans Anders, Ystad.


Hyr_vart_hus_pa_Osterlen_771. Vi hyr ut vårt eget stora fritidshus, med stor veranda, braskamin , vindsateljé, lummig trädgår beläget i det öppna landskapet öster om Kurt Wallanders Ystad , bara en km till havet. Här har många barnfamiljer stortr.


För att komma till WC´n måste man gå genom sovrum. Allrum med matplats, öppet mot ljus glasveranda, TV och braskamin. Litet, äldre och enkelt köksutrymme med .

Villa Ystad är ett modernt hus med kök och matplats centralt placerat i huset. Vardagsrummet har ryggåstak och plats för braskamin. Föräldrasovrummet har bra förvaring och närhet till det stora badrummet. De mindre sovrummen ligger i andra delen av huset, där finns också ett mindre vardagsrum. Detta härliga och charmiga hus med utsikt över Östersjön ligger i Abbekås i Skåne.


Holländaregatan 1 Ystad. Underbart parhus på familjära Edvinshem! Fjärrvärme och braskamin. Nu uppförs unika arkitektritade villor på naturskönt läge i norra Nybrostrand och det finns möjlighet att flytta in i sitt skräddarsydda hus till sommaren.


Här finns också en kamin , tegelklädda valv mot matplats, fönster i väster och i nordväst är där ett stort fönsterparti med utgång till ett trädäck och till trädgården. Matplats med trappa upp till ovanvåningen. Arbetskök med gröna luckor, bardisk mot matplats och utgång till uteplats i söder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения